Și-a dorit atât de mult să plece în CONCEDIU, încât A FURAT pentru a-și vedea visul cu ochii. Când s-a întors, a dat o EXPLICAȚIE la care NIMENI NU SE AȘTEPTA! (GALERIE FOTO)

Și-a dorit atât de mult să plece în CONCEDIU, încât A FURAT pentru a-și vedea visul cu ochii. Când s-a întors, a dat o EXPLICAȚIE la care NIMENI NU SE AȘTEPTA! (GALERIE FOTO)

Carys Owens, o tânără de 22 de ani din Marea Britanie, și-a dorit atât de mult să plece în vacanță, încât nimic nu i-a mai stat în cale, după ce într-o zi a găsit în bucătăria apartamentului în care locuia, o cutie plină cu bani.

Când a numărat banii și a văzut că era vorba despre o sumă fumușică, tânără, care locuia în Devon cu chirie, împreună cu iubitul ei, și-a și ales destinația, fără a mai sta pe gânduri.

A plecat într-o vacanţă luxoasă în Antigua, de unde a şi postat imagini pe Facebook, pentru a le arăta prietenilor cât de bine se distrează.

Păgubitul, proprietarul apartamentului în care Owens locuia, dar și al banilor pe care aceasta se distra, şi-a dat seama că îi lipsesc banii din cutie abia după câteva săptămâni și a alertat poliția.

Prietenii tinerei au contactat-o și i-au explicat situaţia în care a ajuns după ce a furat, însă, femeia nu a părut deloc afectată. A reușit să fugă de autorități, dar a fost prinsă când a fost deportată din Antigua pentru că furase un telefon mobil de la un turist străin.

În fața judecătorilor, tânăra a susţinut a poveste bizară. Ea a spus că a primit banii de la proprietar, care i-ar fi propus o căsătorie aranjată, cu fratele său, de origine irakian.

În cele din urmă, însă, şi-a recunoscut fapta şi a primit o sentinţă de 9 luni de închisoare. Judecătorii au decis, totodată, ca aceasta să îi dea cele 5.000 de lire sterline înapoi victimei şi să facă 100 de ore de muncă în folosul comunității.

Carys Owens

Cary Owens who stole £5000 from her landlord - and blew it on a Caribbean holiday. See SWNS story SWPARTY: A party girl stole more than £5,000 from her landlord and blew it on a Caribbean holiday - which she flaunted in a series of Facebook snaps. Fun-loving Cary Owens, 22, claims she was given the cash as part of an arrangement to marry her victim's Iraqi cousin. But a court heard she had no intention of going through with the deal - and spent the money on drinks for her friends and a holiday to Antigua. When friends confronted her she "laughed off" their concerns - and only returned home when she was deported for stealing a mobile phone.

Owens

Cary Owens (centre) who stole £5000 from her landlord - and blew it on a Caribbean holiday. See SWNS story SWPARTY: A party girl stole more than £5,000 from her landlord and blew it on a Caribbean holiday - which she flaunted in a series of Facebook snaps. Fun-loving Cary Owens, 22, claims she was given the cash as part of an arrangement to marry her victim's Iraqi cousin. But a court heard she had no intention of going through with the deal - and spent the money on drinks for her friends and a holiday to Antigua. When friends confronted her she "laughed off" their concerns - and only returned home when she was deported for stealing a mobile phone.

Sursa: metro.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.