Situaţie DRAMATICĂ pentru tânărul român CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia. CÂT MAI ARE DE TRĂIT

Situaţie DRAMATICĂ pentru tânărul român CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia. CÂT MAI ARE DE TRĂIT

Situaţia lui Ionuţ Gologan, tânărul român condamnat la moarte în Malaysia, rămâne în continuare dramatică.

Şansa lui Ionuţ Gologan de a scăpa cu viaţă este legată de data de 26 ianuarie 2016, când se va judeca recursul acestuia formulat împotriva condamnării la moarte.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, „în cazul cetăţeanului român condamnat la moarte în Malaysia, speculaţiile privind o posibilă execuţie a acestuia în luna decembrie sunt complet neîntemeiate având în vedere stadiul procesului. Pe 6 noiembrie 2015, Curtea Federală de Justiţie a Malaysiei a stabilit un prim termen pentru judecarea recursului pentru 26 ianuarie 2016. Avocatul apărării angajat de statul român estimează că această fază procesuală va dura mai multe luni. Având în vedere că este un caz complex şi de durată, MAE recomandă tratarea subiectului cu precauţie şi responsabilitate. Totodată, la nivel instituţional, MAE depune toate eforturile necesare în acest caz”.

Cazul lui Ionuţ Gologan, prezentat pe larg în presă, a sensibilizat sute de mii de români. Oamenii le-au cerut române, în frunte cu preşedintele Klaus Iohannis, să intervină pe căi diplomatice pentru a salva viaţa tânărului. Deocamdată, atutorităţile române aşteaptă finalizarea procesului.

Citeşte şi:

Veşti TRISTE din Malaysia. Ce i s-a întâmplat tânărului român CONDAMNAT LA MOARTE

CUTREMURĂTOR! ULTIMA DORINȚĂ a românului CONDAMNAT LA MOARTE în Malaezia

ȚI SE FRÂNGE SUFLETUL! Doar așa mai poate fi SALVAT tânărul român CONDAMNAT LA MOARTE în Malaezia

  1. incredibil
    sobolanul asta nu a fost inca gazat !
    iar voi ziaristi de rahat , inca mai gasiti de cuviinta
    sa scrieti de calvarul lui !

    Raspunde
  2. Bun sa zicem ca reuseste sa-l scape cumva de executie, el tot va face ani grei de inchisoare daca nu chiar pe viata, deci ce s-a rezolvat schimbam o sentinta pentru alta si se stie foarte bine ca inchisorile malaesiene sunt notorii pentru felul in care isi trateaza rezidentii. Acesta baiat va muri de boli sau de foame. Sa ii acorzi o a doua sansa inseamna sa il supui la chin.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.