Sportivele Diana Miazga, Ioana Reghiș și Iulia Ghinga, premiate la concursuri internaționale

Sportivele Diana Miazga, Ioana Reghiș și Iulia Ghinga, premiate la concursuri internaționale

Începutul de aprilie 2016 a fost săptămână alergătoarelor la Experiența Multisport, Diana Miazga, Ioana Reghiș și Iulia Ghinga alergând în Novi Sad sau Viena unde au obținut rezultate foarte bune.

Astfel, la 190 de km de Arad, pe malul Dunării, Diana Miazga și Ioana Reghiș au alergat la Semimaratonul Novi Sad. Aici Diana s-a clasat a două la categoria de vârstă, la cursa de 10 kilometri, în timp ce Ioana a ales cursa mai dificilă de semimaraton pe care a încheiat-o pe locul 14 la general feminin, fiind și singura româncă din această probă.

Iulia Ghinga

Câteva zile mai târziu, la 530 de km de Novi Sad, la Vienna City Marathon, a venit rândul Iuliei Ghinga să alerge o cursă unde a și obținut un record personal, terminând maratonul în 3 ore, 9 minute și 56 de secunde, cu peste 12 minute mai bine decât în 2015 la aceeași cursă.

Deși vremea de afară nu a ținut cu ea, Iulia s-a clasat pe locul 2 la categoria de vârstă (W40), urcând două locuri față de anul trecut în timp ce la general a fost pe poziția 509 din cei peste  9500 alergători din proba de maraton.

În total, în 2016, la Viena au luat startul 42.511 alergători din 126 de țări, în cursele de maraton, maraton ștafetă și semimaraton, un număr impresionant pentru acest tip de eveniment aflat acum la ediția cu numărul 33.

„A fost frig, a bătut un vânt foarte puternic, dar cu toate acestea a fost ceva de neuitat!”, a spus Iulia Ghinga, maratonistă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.