ULTIMA zi de înscrieri la Duatlonul Aradului 2016

ULTIMA zi de înscrieri la Duatlonul Aradului 2016

Arădenii pasionați de sport și iubitori de natură se mai pot înscrie doar astăzi la Duatlonul Aradului, competiție care cuprinde trei curse.

Înscrierile se mai pot face până joi, 14.04.2016, ora 14:00. Doritorii pot alege una sau mai multe curse din următoarele: Duatlonul Verde – 4 km alergare, 6,5 km ciclism și 4 km alergare; Semimaratonul Verde – 21 km; Crosul Lunca Mureșului – 7 km.

Pentru toate cursele traseul se poate parcurge individual, iar pentru cursa „Duatlonul Verde” există posibilitatea de a participa  în echipă (ştafetă de două persoane, una pentru alergare şi una pentru ciclism).

Înscrierile se fac pe pagina http://www.experientamultisport.ro/inscrieri?ev=22 unde se găsește regulamentul și unde se pot vedea listele cu cei care au confirmat participarea lor până în acest moment.

În prezent listele de start cuprind peste 200 de persoane la cele 3 curse, cei mai mulți (106) alegând Duatlonul Verde (îndividual sau ștafetă).

Schimb stafeta

Traseul de bicicletă din cadrul acestui eveniment coincide parțial cu traseul de biciclete „Ceala” marcat în teren de către administrația Parcului Natural Lunca Mureșului, iar ruta de alergare este configurată pe un traseu din zonă.

Tarc

Programul propus pentru ziua evenimentului este următorul:

Duatlonul Verde

8:00-9:30 – Ridicarea pachetului de start;

9:30 – Sosirea participanţilor la start;

9:40 – Şedinţă tehnică;

9:50 – Încălzire;

10:00 – Startul cursei Duatlonul Verde;

După ora 14:30 – Premiere

Semimaratonul Verde și Crosul Lunca Muresului

8:00-11:30 – Ridicarea pachetului de start;

11:30 – Sosirea participanţilor la start;

11:40 – Şedinţă tehnică;

11:50 – Încălzire;

12:00 – Startul curselor Crosul Lunca Muresului  și Semimaratonul Verde;

După ora 14:30 – Premiere.

Ca element special, la feminin premiile acestui eveniment sunt oferite de către comunitatea Supermămici alergătoare (www.supermamicialergatoare.ro) – fustițe de alergare, un concept inovativ în regiune.

Duatlonul Aradului face parte din seria de evenimente dedicate promovării unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea alergării şi ciclismului în rândul amatorilor.

Evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv Experiența Multisport, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad având ca parteneri Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad, Asociația Millenium Center, Activ Club și Parcul Natural Lunca Mureșului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.