Angajatori, angajați și toți cei interesați sunt invitați la un simpozion organizat de ITM Arad

Angajatori, angajați și toți cei interesați sunt invitați la un simpozion organizat de ITM Arad

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad continuă, la fel ca în anii precedenți, seria întâlnirilor și în 2018, organizând un simpozion care va avea loc în data de 23 octombrie, începând cu ora 09.30, la Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Complex M- Micalaca, Sala Festivă.

Întrunirea va avea loc cu ocazia Săptămânii Europeane pentru Securitate şi Sănătate în Muncă, celebrată, ca în fiecare an, în luna octombrie.

Tema principală este „Locuri de muncă sănătoase prin managementul substanțelor periculoase”, dar, la un nivel mai amplu, urmează a fi dezbătute și alte probleme care prezintă interes pentru participanți, atât în domeniul securității și sănătății în muncă, cât și în domeniul relațiilor de muncă, precum și cele mai noi reglementări în domeniu.

La acest simpozion, vor participa angajatori, angajați şi alţi actori de pe piaţa muncii din municipiul şi judeţul Arad precum și reprezentanți ai ITM.

Sunt invitați toți cei interesați, întrucât vor avea loc dezbateri ale celor mai importante şi de real interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiei, fiind  încurajată participarea activă în vederea unui dialog constructiv între cei prezenţi.

„Ceea ce considerăm a fi cel mai important este faptul că atât angajatorii cât şi   angajaţii prezenţi la întrunire vor avea posibilitatea de a-şi expune problemele sau de a-și  lămuri neclarităţile prin expunerea acestora reprezentanţilor ITM. Evenimentul va fi transmis live atât pe site-ul Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad cât și pe pagina de facebook a instituției, pentru ca difuzarea informațiilor să ajungă la un numar cât mai mare de auditori, informează ITM Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.