ELECTORAL/ 21 decembrie 2014

ELECTORAL/ 21 decembrie 2014

Un nou înțeles al noțiunii de „supraviețuitor” îl vom da toți acei ce vom spune prezent în ziua de 21 decembrie 2014. De asemenea, o mare parte va și blestema ziua în care Băsescu Traian a fost votat de mulți dintre români. Ne va fi însă foarte greu să uităm tot ceea ce a însemnat acest om în destinele noastre. Nu va mai conta, și sunt semne că justiția îl va chema să dea socoteală. Ceea ce se întâmplă în aceste zile, parcă ar cere măcar puțin respect din partea celor care s-au chinuit la propriu în urma deciziilor acestui individ, din vara lui 2010. Deși au trecut doar patru ani, efectele nu sunt nici pe departe înlăturate cu toate încercările de după 2012. Taxe aberante, reduceri de salarii, indemnizații, pensii sau alocații în timp ce oamenii PDL-lui prosperau. La propriu. Ce resorturi îi împing pe români să mai voteze astfel de oameni? Să fie doar o curiozitate sau ceva din genă? Cât de lipsit de bun simț este să mai apari la televizor și să spui că vei face bine? Cui? Că națiunii române, atât cât ai avut ocazia, nu ai făcut-o. Cum îndrăznești să mai apelezi la cel pe care l-ai prostit în anii anteriori și să-i ceri să te voteze, fără să te înghită pământul, instantaneu? Din ce aluat malefic ați apărut, toți acei care ne zâmbiți acum din nou, și care este originea celui care vă umple viața târându-vă, pentru că nu aveți statură? Și nu aveți nici curajul unui om normal, dependent doar de adevăr, pentru că eschiva vă este la îndemână atunci când, cineva, cândva, v-ar întreba, de unde? Da, de la noi aveți totul. Și vot și bogăția care vă descoperă cât de goi pe interior sunteți. Nu v-a ursit nimeni, dar voi ați luat cu sila. Iar noi vă privim spatele, încercând sentimentul amar al neputinței colective.

Sunteți 14 acum, pe scara vredniciei de la minus infinit la maxim 1. Cei mai mulți guralivi fără nici o realizare. Mulți care demult trebuiau să fie „la program”. Unii cu semnătura în valoare de câteva milioane. Euro.

Unul singur va reuși. Eu îmi doresc ca acela să fie Tăriceanu. Impresia mea este că se înjosește acceptând să candideze cu o astfel de „galerie”. Dacă vom fi a șaptea putere din Europa, categoric și galeria următoare va arăta altfel. Pentru că fiecare om va sta la locul lui. Societatea va arăta tuturora care ne este locul.

Votați bunăstarea și respectul!

Votați Călin Popescu Tăriceanu!

PLR Arad

Tariceanu presedinte

  1. Cu siguranta ca din cei 14 candidati,Taricceanu este de departe cel mai potrivit … omul asta inspira incredere…speram sa fie bine

    Raspunde
  2. „Votati Tariceanu Inima Zburdalnica!!!
    Catindat garantat de Ciupe-Lant-Gros si marele,unicul, Marean Ovidiu!!”
    Asta ar trebui sa fie sloganul la Arad!
    Folosind numai si numai acest slogan veti optine cele 6 voturi!!

    Raspunde
  3. Ciupe ar trebui dus la circ, macar pt. modul in care se imbraca! Ca si politician este patetic, o sluga vesnica.

    Raspunde
  4. Iute cu el la Real!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.