REPLICĂ/ Adrian Ţolea, despre posibila candidatură la Primărie: „Până în prezent nu am avut discuții de acest gen cu PSD Arad”

REPLICĂ/ Adrian Ţolea, despre posibila candidatură la Primărie: „Până în prezent nu am avut discuții de acest gen cu PSD Arad”

Consilierul judeţean liberal Adrian Ţolea a reacţionat după un pamflet apărut ieri pe NewsAr, în care era avansată posibilitatea candidaturii sale la funcţia de primar al Aradului.

Acesta a declarat că – până în prezent! – nu a avut discuţii de acest gen cu PSD Arad.

Iată replica lui Adrian Ţolea:

COMUNICAT

Având în vedere articolul publicat pe site-ul www.newsar.ro, în data de 17.10.2018, articol prin care se sugerează că aș putea fi candidatul PSD pentru primăria Arad, doresc să dezmint categoric această știre falsă. Sunt membru PNL Arad, secretar al Biroului Politic Județean al PNL Arad ales la ultimele alegeri din partid, consilier județean PNL și până în prezent nu am avut discuții de acest gen cu PSD Arad și cu niciun alt partid care are filială județeană.

Totodată, în ceea ce privește afirmația cum că aș fi în spatele atacurilor PSD cu privire la masterplanul de deșeuri, doresc să dezmint și să precizez foarte clar că, în calitate de Director Executiv al Asociației, mi-am exercitat atribuțiile prevăzute în fișa postului/am respectat hotărârea Tribunalului Arad/mi-am exercitat atribuțiile de ales județean prin faptul că am informat public, transparent membrii Consiliului Director, membrii AGA, consilierii județeni, comunitățiile locale și utilizatorii serviciului despre problemele din sistem, fiind vorba despre servicii publice județene și fonduri europene.

Arad, 18.01.2019
Adrian Țolea
Consilier județean PNL Arad

  1. Ai vazut măi Adi ce inseamna informarea publică? Se foloseste PSD eu de ea! Trebuia din punctul.de vedere a lu Falcă și Cioncă să taci! Lasa ai procedat corect! Dacă mai apare ceva fi la fel.de transparent ! De restul se ocupă autoritățile! Promitem noi beneficiarii serviciului!😉

    Raspunde
  2. Tolea va fi exclus din PNL.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.