SUCCES/ Arădeanca Sara Gheorghe a câştigat Premiul I şi Premiul de Excelență la Olimpiada de interpretare instrumentală de la Alba Iulia

SUCCES/ Arădeanca Sara Gheorghe a câştigat Premiul I şi Premiul de Excelență la Olimpiada de interpretare instrumentală de la Alba Iulia

La Alba Iulia a avut loc zilele trecute etapa zonală a Olimpiadei de interpretare instrumentală – instrumente de percuție – destinată elevilor din clasele III-VIII.

La aceasta au participat elevii liceelor de profil din Arad, Timișoara, Deva, Hunedoara, Caransebeș și Alba Iulia. Și, ca de fiecare dată, elevii Liceului de Artă „Sabin Dragoi” din Arad nu s-au întors cu mâna goală. Astfel, mai vechea noastra cunoștință, Sara Gheorghe, care este elevă în clasa a VI-a la acest liceu, a revenit acasă cu două premii: Premiul I la clasa a VI-a și, cel mai important, Premiul de Excelență, care îi conferă dreptul de a participa la Olimpiada națională de interpretare instrumentală, care se va desfășura la Suceava în luna aprilie.

„Aceste rezultate reprezintă încununarea unor eforturi de peste un an, începute de la precedenta olimpiadă. Sunt extrem de fericită că am realizat această performanță. În primul rând, ea nu ar fi fost posibilă fără profesionalismul și seriozitatea profesorilor mei de percuție, doamna Lucia și domnul Mario Florescu, cărora doresc și pe această cale să le multumesc pentru că mi-au acordat încredere și au investit în mine. La toate acestea s-au adăugat sprijinul conducerii liceului și al dirigintei mele, Aniela Fîciu, înțelegerea arătată de ceilalți profesori ai mei și încurajarea colegilor mei. Și, nu în ultimul rând, trebuie să spun că am ajuns aici si datorită sprijinului părinților mei, care mi-au înțeles pasiunea pentru tobe. Atunci când cânt la tobe, simt că fac ceea ce-mi place, ce mă împlinește și reușesc să mă exprim”, a declarat Sara Gheorghe.

Trebuie spus că din mâna profesorilor Lucia și Mario Florescu au pătruns în muzica românească multe nume importante, ceea ce nu face altceva decât să consolideze prestigiul dascălilor și elevilor din orașul nostru. În ceea ce o privește pe Sara Gheorghe, suntem convinși că ea va recidiva.

Sara Gheorghe Sara

  1. mirela iovanescu 17 martie, 2015, 11:37 am

    Felicitari pentru reusita si cat mai multe in viitor.
    Ma bucur foarte mult, draga Sara!

    Raspunde
  2. Bravo Sara! Tine-o tot aşa!
    Nu te intreba ce ii trebuie lumii – intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata.
    Toate visele par imposibile pana cand le indeplineste cineva.

    Raspunde
  3. Hai percuția! 🙂 Ține-o tot așa!

    Raspunde
  4. Felicitari Sara – din nou !!!!!!!!!!!!!!!!! se pare ca vine primavara si in Arad … primul ghiocel a iesit 🙂 . Multumim

    Raspunde
  5. Felicitari! Ma bucur pt. ea si pt. cei ce au sustinut-o. E un succes si pt. arad

    Raspunde
  6. Va multumesc turutor pentru incurajarile si felicitarile voastre! Alta data o s-o facem si mai, si mai lata!! 😉

    Raspunde
  7. Relu&Daniela Boit 17 martie, 2015, 10:02 pm

    Felicitări !! Ne bucurăm pentru reușite si te susținem pe mai departe. Te pupam!

    Raspunde
  8. Super. Felicitari!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.