Suporter Club UTA visează frumos: A cerut conducerii clubului mijloace de transport pentru abonați

Suporter Club UTA visează frumos: A cerut conducerii clubului mijloace de transport pentru abonați

Suporter Club UTA visează frumos: A cerut conducerii clubului mijloace de transport pentru abonați în perspectiva partidei pe care „Bătrâna Doamnă” o va disputa „acasă” la Oradea în compania Rapidului.

Asociația suporterilor a făcut solicitarea prin intermediul unui comunicat de presă pe care-l redăm în continuare:

„Considerăm că acest gest, de a pune la dispoziția suporterilor care și-au cumpărat abonamente pentru sezonul 2023-2024 transport pentru a se deplasa de la Arad la Oradea, este unul minim necesar și o dovadă de bun simț față de acești suporteri. Asta cu atât mai mult, cu cât toți cei implicați, toți factorii decizionali, știau încă dinainte de a fi puse în vânzare abonamentele că în această toamnă vor începe lucrările de schimbare a gazonului și a instalațiilor de sub suprafața de joc de pe Arena „Francisc Neuman”. Corect din punct de vedere moral ar fi fost ca Alexandru Meszar, cel care conduce clubul UTA fără nicio funcție de conducere, să le spună suporterilor încă din vara acestui an, înainte de a scoate la vânzare abonamentele pentru acest sezon, despre faptul că echipa se va muta în alt oraș, nu să ascundă acest aspect. Reamintim faptul că, la începutul lunii iunie, procedura de licitație pentru schimbarea gazonului era deja demarată. Totodată, reamintim faptul că AFC UTA Arad a început campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2023-2024 abia spre finalul aceleiași luni. Drept urmare, conducerea clubului nu se poate preleva de o eventuală „scuză” potrivit căreia nu ar fi știut că echipa va trebui să joace în alt județ o bună perioadă de timp. În acest context, considerăm că punerea la dispoziția abonaților de către club a unor mijloace de transport de la Arad la Oradea, acolo unde UTA va disputa mai multe partide considerate ca fiind pe teren propriu, este o minimă reparație morală în fața suporterilor”, transmite Suporter Club UTA.

De remarcat, că până la postarea acestui articol pe site-ul clubului nu a apărut nici un anunț legat de deplasarea la Oradea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.