TATĂL a şapte COPII a pierdut BANII pe care tocmai îi retrăsese din CONT. AFLĂ cum a REINTRAT în posesia lor!

TATĂL a şapte COPII a pierdut BANII pe care tocmai îi retrăsese din CONT. AFLĂ cum a REINTRAT în posesia lor!

Ziua de miercuri a fost una cu ghinion dar şi cu noroc pentru un bărbat din Pecica, tatăl a şapte copii, care la scurt timp după ce a retras nişte bani din cont i-a pierdut.
Norocul a făcut ca banii să fie găsiţi de o patrulă de jandarmerie din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Pecica, în timp ce patrula pe strada 124 din localitate. Oamenii legii au trecut imediat la identificarea camerelor de supraveghere din zonă iar în urma vizionării înregistrărilor a fost identificat un bărbat care în jurul orei 14,45 a intrat într-o agenţie bancară iar după câteva minute a ieşit şi-a luat bicicleta şi a trecut prin locul unde a fost găsită suma de bani. După un timp aceeaşi persoană s-a întors la agenţia bancară, ieşind la foarte scurt timp, motiv pentru care jandarmii s-au deplasat la sediul agenţiei bancare verificând dacă cineva a reclamat că ar fi pierdut o sumă de bani. Reprezentantul agenţiei a confirmat faptul că un bărbat a retras din cont suma de 300 de lei iar la scurt timp s-a întors pentru a verifica dacă nu cumva a pierdut banii în sediul agenţiei.

„În urma verificărilor efectuate de jandarmi, bărbatul a fost identificat fiindu-i returnaţi banii pierduţi. Acesta le-a mulţumit jandarmilor pentru gestul lor spunându-le că are şapte copii de hrănit iar dacă nu găsea banii pierduţi i-ar fi fost foarte greu să se descurce în următoarea perioadă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.