Topul firmelor din județul Arad – ediție aniversară – 30 ani de excelență în afaceri

Topul firmelor din județul Arad – ediție aniversară – 30 ani de excelență în afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Arad organizează, în data de 13 octombrie, la Expo Arad cea de-a XXX-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri, ediție aniversară dedicată promovării și recunoașterii afacerilor arădene.

Camera de Comerţ este singura entitate abilitată printr-o lege organică să facă acest gen de clasament numit „Topul Firmelor”. Clasamentul este realizat după o metodologie unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerț din România, în conformitate cu prevederile Legii nr. 335/2007 a Camerelor de Comerț și Industrie.

Clasamentul are la bază datele din bilanț pentru anul 2022 depuse în termenul legal la Ministerul Finanţelor Publice și urmăreşte indicatori de performanță precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizăriicapitalului angajat.

„Reputaţia pe care această gală a câștigat-o în cei 30 de ani și succesul de care se bucură fiecare ediție, se datorează performanței unei întregi echipe, dar și partenerilor noştri care aduc plus valoare evenimentului”, precizează Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

Se vor acorda distincţii de excelenţă, firmelor care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 3 ani şi trofee de excelenţă, firmelor care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 5 ani.

Reprezentanții mediului de afaceri care doresc să verifice dacă compania lor se află în clasament o pot face accesând linkul: https://ccia-arad.com/

Înscrierea la eveniment se face online prin completarea formularului de înregistrare. 

Detalii și informații suplimentare la telefon 0730 188 293 sau e-mail: topulfirmelor@ccia-arad.ro.

„Deveniți partener al celui mai prestigios eveniment organizat pentru mediul de afaceri din județul Arad. Parteneriatul la acest eveniment vă oferă ocazia de a vă prezenta produsele, serviciile și organizația, celorlalți participanți la eveniment, expunerea dumneavoastră fiind majoră pe plan național, datorită multiplelor canale de promovare a evenimentului pe care le utilizăm. Detalii și informații suplimentare la telefon 0257 208 800 sau 0730 188 304. Topul Firmelor din Județul Arad are loc în data de 13 octombrie, cu începere de la ora 18.30, la Expo Arad (Calea Aurel Vlaicu, nr. 300, Arad).”, informează reprezentanții CCIA Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.