Un MORT și DOI RĂNIȚI pe Autostrada Vestului, în această dimineață (GALERIE FOTO)

Un MORT și DOI RĂNIȚI pe Autostrada Vestului, în această dimineață (GALERIE FOTO)

Un bărbat a murit iar alți doi au fost răniți într-un accident care a avut loc pe Autostrada A1, în aproape de Ilia, anunță Centrul InfoTrafic al Poliției Române.

În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară marca Fiat Ducato și un TIR. „O autoutilitară a lovit din spate remorca unui autotren. În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din față a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit. Circulația este întreruptă pe banda 1 și pe banda 2, traficul fiind deviat pe banda de urgență. Cauza probabilă a evenimentului este adormirea la volan”, anunță Centrul InfoTrafic.

„Cele trei echipaje ale Secţiei de Pompieri Ilia, specializate în descarcerare, prim ajutor şi stingere, au găsit pe autostrada A1 la km 394, la locul impactului dintre o autoutilitară şi un autotren, două victime încarcerate. Cei doi bărbaţi se aflau captivi în cabina autoutilitarei care s-a izbit violent de remorca autotrenului. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat manevrele medicale. Din nefericire, şoferul autoutilitarei a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, în timp ce pasagerul din autoutilitară a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la UPU Deva în stare gravă. Pentru investigaţii medicale a fost dus la spital şi şoferul autotrenului. Circulaţia pe A1, pe sensul de mers Ilia – Deva, s-a desfășurat doar pe banda de urgență timp de aproximativ două ore, până la finalizarea operaţiunilor de cercetare la locul accidentului şi de îndepărtare de pe carosabil a mijloacelor de transport”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, citat de pressalert.

Traficul rutier a fost deviat pe banda de urgență.

Foto: ISU Hunedoara

Cuvinte cheie
  1. ati citit anuntul cei care l-ati scris?
    ”În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din față a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit. ,, iar mai jos :
    ”Din nefericire, şoferul autoutilitarei a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, în timp ce pasagerul din autoutilitară a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la UPU Deva în stare gravă.,, ce sa mai intelegem! lasati-va de meseria asta nu este de voi!!

    Raspunde
  2. Ziariști de doi bani …

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.