USR Arad are soluția pentru rezolvarea problemei cozilor interminabile de la stadionul UTA

USR Arad are soluția pentru rezolvarea problemei cozilor interminabile de la stadionul UTA

USR Arad propune un proiect pentru montarea unor turnicheți (n.r. bare în cruce instalate la intrarea în parcuri, stadioane etc., care se rotesc, permițând trecerea câte unei singure persoane) adiționali la stadionul UTA.

USR Arad a sesizat problema cozilor interminabile la care suporterii arădeni sunt supuși meci de meci și depune în acest sens un proiect de hotărâre de consiliu local pentru montarea de turnicheți adiționali la Stadionul Francisc Neuman (UTA).

La majoritatea meciurilor, suporterii arădeni sunt obligați să aștepte între 30 și 60 de minute pentru accesul pe stadion, în contextul în care prețul plătit de suporterii către arădeni pentru bilete și abonamente este unul dintre cele mai ridicate din țară.

„Problema a fost expusă de nenumărate ori în spațiul public de către suporterii utiști, dar mai ca întotdeauna Primăria Arad a rămas impasibilă. Proiectul pe care îl propune USR Arad, prin consilierul local Dorian Curcanu, prevede montarea de turnicheți extra la Peluza «Iosif Petschovschi» și la Tribuna 2 «Gioni Brosovszky», cu minim trei intrări per turnichet. Stadionul are nevoie de un acces decent pentru suporterii utiști. Prin montarea de turnicheți adiționali, timpul de așteptare la stadion va scădea, iar cozile interminabile din zonele de acces reduse. La fel ca lucrarea gazonului de pe arenă, sistemul de acces a fost făcut și el fără prea multă gândire practică, administrația demostrând cu fiecare acțiune, sau cu lipsa ei, faptul că suporterul arădean este tratat cu indiferență, a declarat consilierul local USR, Dorian Curcanu.

Conform estimărilor, investiția ar fi una destul de mică, constând în mai puțin de 25.000 de euro, iar timpul de execuție ar fi unul redus, precizează consilierii locali USR Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.