USR are o nouă filială, „bifând” astfel toate orașele din județul Arad

USR are o nouă filială, „bifând” astfel toate orașele din județul Arad

Uniunea Salvați România a înființat o nouă filială locală, în orașul Sântana. Cu aceasta, USR acoperă cu rețeaua sa toată zona urbană, iar în total, 70% din populația județului.

Ședința de constituire a avut loc în prezența vicepreședintelui USR Arad, Ion Stan, precum și a altor membri ai USR. Noii membri USR din Sântana și-au ales organele de conducere și control, președinte fiind ales Onisim Tomuța. Acesta activează ca antreprenor în mediul privat și dorește să își aducă contribuția la dezvoltarea orașului în care locuiește.

Sântana este printre localitățile cu cel mai mare număr de locuitori din județ, în afara municipiului Arad. Din păcate, trecerea la statutul de oraș nu a însemnat automat o îmbunătățire a vieții pentru locuitorii săi. Implicarea mea și a colegilor din USR Sântana va urmări modernizarea orașului în care locuim, pentru a avea cu toții condiții de viață demne de statutul de oraș. Printr-o mai bună administrare a fondurilor, prin gestiunea eficientă a banilor publici, sunt convins că vom reuși. USR își propune să aducă în politică și în administrație oameni cinstiți, oameni care să respecte legile și regulile bunului simț. Profesionalizarea și transparentizarea administrației sunt deziderate ale USR fără de care nu putem pretinde o viață mai bună, a declarat Onisim Tomuța, președintele USR Sântana.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.