VIDEO/ Actriţă aspru CRITICATĂ după ce a afirmat că „albii fac mai des duș”

VIDEO/ Actriţă aspru CRITICATĂ după ce a afirmat că „albii fac mai des duș”

Actriţa Naya Rivera s-a aflat, miercuri, pe prima pagină a publicațiilor internaționale după ce a declarat cu nonşalanţă, în cadrul unei emisiuni TV, că „albii fac duş mai des decât alte rase”. Pentru această afirmație, actrița a fost aspru criticată, fiind acuzată de discriminare.

Imediat după ce a făcut această declaraţie la TV, actrița cu origini africane şi portoricane, cunoscută din serialul „Glee”, a postat pe Twitter un mesaj prin care le cerea criticilor săi, deloc puţini la număr, să nu uite de umor.

Scandalul, însă, a luat proporţii, așa încât, invitată la aceeaşi emisiune, miercuri, Naya Rivera s-a văzut nevoită să-și ceară scuze, afirmând că totul nu a fost decât o „glumă”. „Se pare că nu a prins deloc bine (gluma – n. red.). Trebuia să fie o glumă, însă îmi cer scuze celor care s-au simţit ofensaţi”, a spus actriţa în vârstă de 28 de ani.

Marţi, într-o emisiune de mare audienţă, Naya Rivera declara: „Cred că albii se spală mult mai des decât ceilalţi”. Actriţa a afirmat că poate face astfel de declaraţii din moment ce mama sa este jumătate portoricană, jumătate cu origini africane.

În plus, a spus ea, este sigură de veridicitatea afirmaţiilor, ea fiind căsătorită cu un caucazian, Ryan Dorsey, care face duş de două – trei ori pe zi.

„Cred că a face duş mai mult de o dată pe zi este ceva comun albilor”, a spus ea în cadrul emisiunii televizate.

Referindu-se la propria persoană, Rivera a spus că se spală o dată la trei zile.

Foto: Facebook

  1. ii deranjeaza adevarul, asa e cu maimutele ce sa faci, se supara repede

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.