VIDEO: Minunata natură, surprinsă într-un film inedit despre Parcul Natural Lunca Mureșului

VIDEO: Minunata natură, surprinsă într-un film inedit despre Parcul Natural Lunca Mureșului

După câteva prezentări în comunitățile locale din jurul ariei naturale protejate, unde a fost foarte bine primit, R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A. anunță lansarea oficială a filmului de prezentare a parcului, realizat în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

Acesta are o durată de aprope 30 de minute și surprinde, dintr-o perspectivă inedită, principalele aspecte ale vieții din interiorul și din preajma Parcului Natural Lunca Mureșului.

„Suntem deosebit de mândri de actualul film de prezentare, care prezintă foarte bine atât diversitatea de specii și habitate pentru care a fost desemnată aria naturală protejată, cât și presiunile și amenințările cu care aceasta se confruntă și, cel mai important, transmite ideea necesității conservării naturii prin comunicare, conștientizare și dezvoltare durabilă a comunităților”, a declarat ing. Fulviu Olimpiu Moga, directorul R.N.P. ROMSILVA – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A.

Filmul poate fi vizionat aici:

  1. […] an, cinefili din toate colțurile țării se adună și stau cu sufletul la gură pentru a urmări filme la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Eveniment cu renume, fondat încă din […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.