„Vis de copil”, în varianta caritabilă a femeilor din PNL (GALERIE FOTO)

„Vis de copil”, în varianta caritabilă a femeilor din PNL (GALERIE FOTO)

Organizația Municipală de Femei a Partidului Național Liberal Arad își continuă seria de acțiuni caritabile în folosul copiilor și tinerilor defavorizați.

Astfel, președintele Organizației Municipale PNL Arad, Geanina Pistru, consilierul municipal Mariana Cismașiu și președintele Organizației Municipale de Femei PNL Arad, Adina Dumitrean, s-au gândit că sărbătoarea lui Moș Nicolae trebuie să reprezinte un moment de bucurie pentru toți copiii și au demart un proiect caritabil pentru zeci de copii aflați în situații nu tocmai fericite.

Pentru început, peste 40 de copii defavorizați din cadrul centrului „Vis de copil” din Arad, au fost vizitați de către femeile liberale și s-au arătat foarte bucuroși de darurile primite cu ocazia sărbătorii lui Moș Nicolae.

Această acțiune caritabilă, parte din calendarul de activități al Organizației Municipale de Femei PNL Arad, are ca scop promovarea importanței școlii în viața tinerilor și integrarea cu success a acestora într-o societate educată și sănătoasă.

 

  1. Blondele liberale au iesit din peisaj asa de iute?

    Raspunde
    • Pai alea erau emanatia papagalului de galis, la prima analiza obiectiva oricine-si dadea seama ca sunt nonvalori aterizaste in politica pe alte cai……….

      Raspunde
  2. Solutii Ingenioase pentru Combaterea Crizei Economice din Romania

    Locuri de munca urgente! 

    Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila!

    Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze!

    Seriozitatea noastra este absoluta!

    Primele castiguri au fost deja acordate!

    NU este joc piramidal sau MLM!

    Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar!

    Pentru a afla detalii,trimiteti textul „Info” la adresa de email: bornandlivepresedinte@gmail.com

    http://locuridemuncaintimpdecriza.blogspot.com.es/2014/10/solutii-ingenioase-pentru-combaterea_17.html

    Raspunde
  3. Toadere, e mare foamea-n glanda daca ai ajuns sa spamezi fituica asta. Cat despre femeile liberale numa de bine… In marele partid liberal au mai mare trecere astea mai tuciurii, vorba proverbului „de gustibus et coloribus non disputandum”

    Raspunde
  4. Care liberale dragilor ca-s janghinoasele de la pdl, arda-l jaru pe Antonescu pentru vânzarea pnlului.Unde-s blondele insipide de la pnl, nu ca ar fi o pierdere ca sunt zero barat da asa de întrebare.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.