A DISPĂRUT DE ACASĂ și a fost găsit RĂTĂCIND într-un sat uitat de lume. Oamenii rămân SURPINȘI când îl aud vorbind

A DISPĂRUT DE ACASĂ și a fost găsit RĂTĂCIND într-un sat uitat de lume. Oamenii rămân SURPINȘI când îl aud vorbind

Un pensionar misterios a fost găsit rătăcind prin Credenhill, un sătuc izolat din Marea Britanie. Doi trecători l-au observat plimbându-se dezorientat și au mers la el. Bărbatul cărunt s-a prezentat cu numele Roger Curry. Acesta nu ştia de unde vine și nici unde se află.

Oamenii au chemat poliția locală, iar agenții l-au dus la spital, unde medicii au spus că prezintă semne de demență, dar că numele său nu apare în evidența celor care suferă de această boală mintală şi nici pe lista vreunui doctor curant.

Autorităţile au încercat, până în prezent, toate metodele pentru a afla identitatea pensionarului. Au contactat spitalele și azilele de bătrâni, i-au luat amprentele pentru a-l căuta în baza de date a persoanelor date dispărute. Au verificat chiar și camerele de supraveghere din zonă pentru a vedea dacă pot reface drumul pe care acesta a venit în sătuc.

Ceea ce i-a uimit pe toți este că atunci când deschide gura, bărbatul vorbeşte când cu accent american, când cu accent canadian. Acest lucru, i-a determinat să apeleze până şi la ambasadele Americii şi Canadei din Regatul Unit. Toate eforturile lor, însă, au fost fără rezultat.

Neştiindu-se cine e, bătrânul nu-şi poate primi pensia, așa încât trăiește acum din ajutoarele primite de la săteni.

Cei de la poliţie bănuiesc că Roger Curry nu este de fapt numele real al omului, ci al unui prieten sau fost camarad de armată care a murit recent.

Vineri, polițiștii au dat publicității poza bătrânului în speranța că în acest fel vor reuși să dea de vreo rudă de-a sa.
Sursa: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.