NEWS ALERT/ ACCIDENT deosebit de GRAV între un AUTOBUZ şi o AUTOBASCULANTĂ. Mai MULTE VICTIME! Intervine şi ELICOPTERUL SMURD (UPDATE: INFO + FOTO)

NEWS ALERT/ ACCIDENT deosebit de GRAV între un AUTOBUZ şi o AUTOBASCULANTĂ. Mai MULTE VICTIME! Intervine şi ELICOPTERUL SMURD (UPDATE: INFO + FOTO)

Mai multe persoane au rămas blocate într-un autobuz care a fost implicat într-un accident rutier cu o autobasculantă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Satu Mare, din comuna Secusigiu.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o autospecială Duster.

Potrivit primelor informaţii ar fi vorba despre patru victime, dintre care două încarcerate.

A fost solicitată și intervenţia elicopterului SMURD.

UPDATE/ Un pasager A MURIT

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a dat publicității o scurtă informare legată de ceea ce s-a întâmplat: „Din primele cercetări făcute la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autobuz pe DJ 682, din direcţia Arad spre Sânicolaul Mare, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autobasculantă care circulă regulamentar condusă de un bărbat de 40 ani. În urma evenimentului, a rezultat decesul unui bărbat de 47 ani, pasager dreaptă faţă în autobuz, accidentarea celor doi conducători auto şi  a altor doi bărbați, pasageri în autobuz. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.”

Foto 1: Dani Meze

  1. […] NEWS ALERT/ ACCIDENT deosebit de GRAV între un AUTOBUZ şi o AUTOBASCULANTĂ. Mai MULTE VICTIME! In… […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.