ACCIDENT MORTAL provocat de o CUNOSCUTĂ CÂNTĂREAȚĂ din România

ACCIDENT MORTAL provocat de o CUNOSCUTĂ CÂNTĂREAȚĂ din România

O femeie în vârstă de 44 de ani a murit, iar fiul și soțul acesteia au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în șanț. Victima călătorea pe bancheta din spate a autoturismului condus de fiul său, un tânăr de 20 de ani.

Se îndreptau dinspre Bistrița spre Dej, pe DN 17. În dreptul localității Reteag, șoferul nu a observat că mașina din față, condusă de cântăreața de muzică populară, Mădălina Mîrza (23 de ani), semnaliza să facă stânga și s-a angajat într-o depășire, lovind-o în plin. Pe de altă parte, potrivit martorilor, nici cântăreața nu s-a asigurat când a virat stânga.

În urma impactului, mașina care a intrat în depășire s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Mama șoferului a fost grav rănită și cu toate că a fost resuscitată mai bine de 60 de minute, din cauza rănilor suferite, medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Soțul femeii și fiul lor au ieșit singuri din autoturism și au fost transportați la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare.

Interpreta de muzică populară de pe Valea Someșului a suferit un șoc în urma impactului și a fost dusă și ea la spital pentru investigații. Artista se afla în mașină cu sora și bunica ei. Cele din urmă au scăpat nevătămate.

Polițiștii urmează, acum, să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Madalina Mirza

Foto: bistriteanul.ro

  1. Condoleante celor indoliati !!Este catastrofa fara sfarsit, DN-17, si cei care au introdus acele santuri betonate, atat de adanci, si ne asigurate, se numara printre vinovatii, catastrofelor !!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.