Impact VIOLENT pe Autostrada Arad – Timișoara! O mașină și un TIR au ajuns în șanț (FOTO)

Impact VIOLENT pe Autostrada Arad – Timișoara! O mașină și un TIR au ajuns în șanț (FOTO)

O mașină și un TIR au ajuns în șanț, miercuri după-amiaza, pe autostrada Arad – Timișoara, în zona localității Orțișoara.

Potrivit primelor informații, automarfarul circula pe prima bandă și a fost depăşit de un autoturism al cărui şofer a virat brusc. Şoferul TIR-ului nu a mai apucat frâneze şi a intrat în plin în maşina ce i-a apărut în faţă, proiectând-o în afară carosabilului, scrie opiniatimisoarei.ro.

„La kilometrul 572, pe zona localităţii Orţişoara, pe sensul de mers dinspre Arad spre Timişoara, un conducător auto al unui autovehicul marca Renaul se deplasa spre Timişoara pe bandă a doua, iar la un moment dat, brusc, a schimbat direcţia de mers, trecând pe banda întâi fără să se asigure şi a acroşat un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorca de tip container, al cărui conducător auto se deplasa regulamentar pe banda 1. Sunt răniţi uşor, urmează să facem cercetarea la faţa locului şi să îi conducem la Spitalul Judeţean Arad pe cei doi conducători auto, pentru recoltarea de sânge”, a declarat Valentin Burtă, reprezentantul Poliţiei Autostrăzi, citat de opiniatimisoarei.ro.

Sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.