Preşedinţii şi administratorii de blocuri au TUNAT şi FULGERAT la adresa RETIM! Se REFAC CONTRACTELE

Preşedinţii şi administratorii de blocuri au TUNAT şi FULGERAT la adresa RETIM! Se REFAC CONTRACTELE

Preşedinţii şi administratorii de condominii au tunat şi fulgerat astăzi, la Consiliul Judeţean Arad (CJA), la adresa noilor contracte de salubrizare care le-au fost vârâte sub nas de RETIM Ecologic Service SA.

Considerate abuzive din pricina unor clauze pe care le conţin, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari au anunţat că nu le vor semna până când respectivele clauze nu vor fi eliminate.

Şi, deşi s-au dat asigurări că se vor aduce modificări sau că unele clauze nu vor fi neapărat aplicate, a fost nevoie de mai mult decât atât. Mai ales că, că, aşa cum a subliniat Silviu Dascăl, în calitate de preşedinte de asociaţie, „verba volant, scripta manent”.

În cele din urmă, conducerea RETIM a cedat în faţa avalanşei de nemulţumiri şi, potrivit vicepreşedintelui CJA Sergiu Bîlcea, până marţi, 20 februarie 2018, operatorul de salubrizare va aduce cuvenitele modificări în contract.

Rămâne de văzut, aşadar, noua formă a contractului pe care o va propune RETIM Ecologic Service SA. Şi, mai ales, dacă aceasta va fi, sau nu, acceptată de reprezentanţii asociaţiilor de proprietari.

Citeşte şi:

Asociaţiile de proprietari din Arad sunt SCANDALIZATE! Ce prevăd CONTRACTELE de salubrizare cu RETIM

  1. Retimu sa faca legea la ei in Timisoara nu aici!

    Raspunde
  2. DE CE NU ERA BINE CA SI PANA ACUM?DE CE TREBUIE SCHIMBAT TOT?? RUSINE FALCA!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.