Aflat în scaun cu rotile, un bărbat a rugat o fetiţă să-l ajute la bagaje. Ce s-a întâmplat apoi…

Aflat în scaun cu rotile, un bărbat a rugat o fetiţă să-l ajute la bagaje. Ce s-a întâmplat apoi…

Aproape oricine este dispus să sară în ajutorul unei persoane cu handicap. Aşa a făcut şi o fetiţă din Arad iar urmările au fost dintre cele mai grave.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Claudiu Adam Oprea, handicapat locomotor, aflat în scaun cu rotile, a violat o fetiţă de 11 ani, pe care a ademenit-o în clădirea fostului cazinou de pe Bulevardul General Dragalina.

Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că, în data de 01.10.2015, în jurul orelor 20,30, inculpatul Oprea Claudiu Adam, în timp ce se afla pe B-dul Revoluţiei din municipiul Arad, a acostat-o pe persoana vătămată S.D.A. (minoră în vârstă de 11 ani), pe care a ademenit-o sub pretextul de a-l ajuta să-şi transporte la locuinţă un bagaj în clădirea fostului cazinou de pe B-dul General Dragalina, loc unde prin constrângere fizică şi morală, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă a întreţinut cu persoana vătămată acte sexuale orale”, se precizează în comunicat.

Claudiu Adam Oprea a fost arestat preventiv pe o durată de 30 zile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.