Ai ceva de spus despre reabilitarea clădirilor și locurile de joacă? Acum e momentul

Ai ceva de spus despre reabilitarea clădirilor și locurile de joacă? Acum e momentul

Primăria Municipiului Arad a afișat la transparență, la intrarea în instituție, mai multe proiecte de hotărâre de Consiliu Local Municipal, care sunt supuse recomandărilor, sugestiilor şi opiniilor celor interesați.

Este vorba despre:

  1. Proiect de hotărâre privind completarea şi modificarea Anexei 1 a Hotărârii nr. 16/2008 a Consiliului Local al Municipiului Arad privind Regulamentul de organizare şi utilizare a locurilor de joacă din municipiul Arad – inițiativa primarului;
  2. Proiect de hotărâre privind actualizarea Planului de analiză şi acoperire a riscurilor al Municipiului Arad – inițiativa primarului;
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de mobilitate urbană durabilă pentru municipiul Arad – inițiativa primarului;
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului tehnic de fundamentare a condiţiilor impuse pentru elaborarea documentaţiilor tehnice privind reabilitarea clădirilor din zona construită protejată a municipiului Arad – inițiativa primarului.

„Până la data de 17.10.2016, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente. Informaţii suplimentare pot fi solicitate între orele 8 și 18, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5. Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro”, informează reprezentanții municipalității.

  1. 1. nu mai avem locuri de joaca decat pentru copii mici. Pentru tineri nu mai avem nimic.
    4. Daca primaria va obliga asociatiile de proprietari sa faca lucrari cu firme selectate de primarie atunci preturile vor creste cu 300% sa ajunga si de comisioane si calitatea va scadea cu minim 50%.
    Dezbaterile la primarie sunt un simulacru. Nu mai participa decat cativa naivi si lipitori de afise ai partidului care este.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.