ATENȚIE! PERICOL în TRAMVAIE și în locurile publice aglomerate din Arad

ATENȚIE! PERICOL în TRAMVAIE și în locurile publice aglomerate din Arad

Un avertisment a fost lansat, vineri, în atenția arădenilor care circulă cu mijloacele de transport în comun. Avertismentul vizează și locurile aglomerate din municipiul nostru.

„Arădeni, acești trei hoți din buzunare și-au mutat recent „locul de muncă” pe mijloacele de transport și în locurile publice aglomerate din orașul vostru! Fac parte din celebra trupă de hoți din Vinga, ce s-au remarcat în ultimii ani prin furturile de pe mijloacele de transport din Timișoara. Nu suntem scăpați de grija lor nici noi, timișorenii, deoarece mai fură, din când în când, și pe la noi”, a postat Cristi Brâncovan, din Timișoara, pe Facebook.

Postarea timișoreanului a strâns zeci de comentarii și a avut, deja, sute de distribuiri.

  1. De ce sa sunam la politie ? Vine manelista Claudia Iuga să ne consoleze ? Câti hoți a prins poliția ?

    Raspunde
  2. si politia locala ce face?? sta la panda sa prinda pe cei care nu au unde parca si isi baga masinile pe unde apuca. saracii soferi care nu au locuri de parcare sunt „marii infractori” ai Aradului nu hotii si talharii. rusine sa le fie

    Raspunde
  3. Stimati jurnalisti, asa cum informati cetatenii orasului nostru despre astfel de evenimente, nu am gasit niciunde un articol pentru avertizarea cetatenilor despre schimbarea recenta a directiei de mers pe unele strazi din orasul nostru. Mai trist este ca politia sta la panda pe aceste strazi si ii amendeaza pe cei „neatenti”, care ani de zile erau obisnuiti sa circule pe o anumit strada. Sustin ca semnele de circulatie trebuie respectate, dar oricat de atent ai fi, sau oricat de obisnuit ai fi cu u traseu pe care probabil il parcurgi zi de zi, semnele de circulatie nu sunt mereu amplasate in locuri foarte vizibile, iar vina o poarta cei care ar trebui sa „toaleteze” copacii care ascund aceste semne.

    Raspunde
  4. Trebuie prinsi si batuti ca la Timisoara! Ca deaia sau mutat la Arad ! 😉

    Raspunde
  5. ULTRSII ARADENI CE PAZESC??

    Raspunde
  6. Chiar la mama ia furat vineri din poșeta .portofelu dar avea bani pe card , tâmpitu na avut noroc ? Vai de ii văd ca pe unul îl recunosc ce sa tot imprins in tramvai, era cu o geaca verde fosforescent. Îs strâng de gât ? . Mare grija va rog .

    Raspunde
    • In ce zona actioneaza ?
      Va rugam sa ne contactati daca sunteti in tramvai si ii vedeti pe acesti hoti.
      0746.549.068 Noua Dreapta.
      Nu ezitati sa ne contactati, vom incerca sa ajungem cat de repede putem.
      Noua Dreapta Pentru Dumnezeu, Neam si Tara !.

      Raspunde
  7. Puscarie direct!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.