Câte drumuri au fost modernizate în cadrul proiectului „100 de străzi pentru Arad”

Câte drumuri au fost modernizate în cadrul proiectului „100 de străzi pentru Arad”

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a susținut astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre unul din proiectele începute anul trecut, și anume „100 de străzi pentru Arad”.

Edilul a declarat că din cele 100 de străzi au fost modernizate 41 în cursul anului 2017 și că administrația dorește ca în acest an să finalizeze și celelalte 59 de drumuri.

„Anul trecut am început un proiect pentru anul 2018 de modernizare a 100 de drumuri din municipiul Arad. În anul 2017 am realizat 41 de drumuri și vrem să realizăm minim 59 de drumuri în anul 2018, astfel încât să putem spune că în acest an am îndeplinit obiectivul de modernizare a 100 de drumuri în doi ani. Pe lângă acest obiectiv, prin PNDL I am realizat șapte străzi: Calea Timișorii, Calea 6 Vânători, Nicolae Grigorescu, Călărașilor, Bihorului, Gheorge Barițiu și Dorobanților. Vom finaliza în luna aprilie tot acest program. Pe lângă acest număr de 41 de străzi am realizat și două parcări foarte mari, una în Piața Obor, una în Piața Sportului și un teren de sport la Școala Generală nr. 21 din Vlaicu”, susține Gheorghe Falcă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.