Câteva trucuri și funcții ascunse ale telefonului tău Samsung J5

Câteva trucuri și funcții ascunse ale telefonului tău Samsung J5

Toate smartphone-urile au multe funcții ascunse sau, cel puțin, dificil de reperat pentru neinițiați. Deși unora le place să le descopere singuri, cei mai mulți sunt nerăbători și preferă să caute lista acestor opțiuni pe internet! Probabil așa ai ajuns și tu la acest articol. Așadar, iată câteva trucuri și funcții ascunse ale noului tău telefon Samsung Galaxy J5.

Samsung J5, la fel ca J3 și J7, versiunile 2017, au, din cauza ecranului destul de mare pentru unii. E adevărat, Samsung J5 are doar 5,2 inci, dar J7 are 5,5 inci. Chiar și așa, Samsung J5 poate fi folosit cu o singură mână, dacă știi acest simplu truc.

Samsung J5 preț

Samsung s-a gândit la utilizatorii săi care ar putea avea dificultăți în a manevra telefonul și a-l utiliza cu o singură mână. Mai mult, poți seta această opțiune din butonul Home.

Caută setările avansate din meniul Settings și alege modul One-handed Mode. Apoi, îl poți seta să intre în funcțiune fie prin Gestures (printr-un swipe în diagonală), fie prin Button (apasă butonul Home de trei ori). Astfel, ecranul se va reduce la dimensiunile unuia care poate fi manevrat cu o singură mână. Problemă rezolvată pentru utilizatorii de Samsung J5.

Samsung J5 preț

O altă funcție „ascunsă” a telefonului tău Samsung J5 este testarea acestuia. E simplu să vezi dacă telefonul funcționează, e la mintea cocoșului, dar să presupunem că tocmai l-ai scăpat pe jos sau ai scăpat apă pe dispozitiv.

În acest caz, vei vrea să testezi dacă funcționarea sa a avut de suferit. Ei, bine, pe Samsung J5 poți face asta tastând codul ”*#*” și ți se va deschide ochilor un meniu din care poți proba funcțiile telefonului: de la culori până la recunoașterea tactilă.

Samsung J5 preț

În fine, știai că poți să faci fotografii cu Samsung J5 fără să atingi ecranul? Uneori ai nevoie să faci rapid o fotografie și, până deblocăm telefonul, apăsăm pe iconița pentru Cameră, momentul prielnic a trecut. Samsung J5 are o soluție și în acest caz. Apasă de două ori butonul Powe pentru deschiderea camerei și folosește una din tastele pentru volum pentru a face o fotografie! Atât de simplu!

Foto: Pixabay

  1. Un telefon bun raport pret calitate

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.