Cea mai SEXY CRIMINALĂ a tuturor timpurilor este un FOST IEPURAŞ PLAYBOY. Nici nu te-ai gândi, când o vezi CUM ARATĂ! (GALERIE FOTO)

Cea mai SEXY CRIMINALĂ a tuturor timpurilor este un FOST IEPURAŞ PLAYBOY. Nici nu te-ai gândi, când o vezi CUM ARATĂ! (GALERIE FOTO)

Cui i-ar trece prin cap că o bombă sexy ar putea ascunde un secret atât de murdar?!

Are doar 29 de ani şi arată bestial, lucru care a făcut-o să câştige titlul de Miss Bosnia. Cu toate acestea, Slobodanka Tošić, un fotomodel bosniac, a fost implicată în mai multe crime, a dat spargerea la poşta din Sarajevo furând 370.000 de dolari în 2005 și la o bancă pentru a fura 1,2 milioane de dolari, însă, nu a reușit. În 2008 a mai participat şi la uciderea cu o maşină capcană a trei oameni.

Fost fotomodel Playboy, Slobodanka Tošić a fost condamnată, miercuri, la doi ani și jumătate de închisoare pentru participare la jaf şi tentativă de omor. În aprilie 2006, Slobodanka l-a ademenit într-o capcană pe unul dintre liderii mafiei din Balcani, Djordje Zdrale, care era îndrăgostit de ea, într-o zonă unde rivalii săi îl așteptau pentru a-l lichida. Gangsterul a supraviețuit și a depus mărturie împotriva fotomodelului.

Crima era pusă la cale de alt lider al crimei organizate din regiune, Darko Elez, cu care Tošić, celebră pentru pictorialele incendiare,  se întâlnea la momentul respectiv.

Din 2013, ea şi încă 31 de membri ai reţelei de crimă organizată, condusă – se pare – chiar de ea, au fost daţi în urmărire la nivel internaţional.

Tošić a fost prinsă și arestată în Croația, anul trecut, fiind extrădată în Bosnia, după ce s-a descoperit că avea legături și cu alte crime și jafuri.

Cu toate acestea, decizia nu este definitivă, ea putând face recurs la sentinţă.

slobodanka-tosic Slobodanka Tošić 2 Slobodanka Tošić 1 sexy criminala

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.