Cel mai SEXY profesor de matematică din lume A RENUNȚAT LA CATEDRĂ pentru a deveni IMAGINEA Armani (Galerie foto)

Cel mai SEXY profesor de matematică din lume A RENUNȚAT LA CATEDRĂ pentru a deveni IMAGINEA Armani (Galerie foto)

Cel mai sexy profesor de matematică din lume are 28 de ani și a ajuns faimos datorită elevilor săi. Nu este vorba despre cine știe ce rezultate excepționale obținute la vreo olimpiadă de matematică. Nu! Nu!

Pietro Boselli a devenit cunoscut la nivel global, după ce elevii săi l-au înscris într-o competiţie pentru titlul „cel mai sexy profesor”. Fără a avea habar de planul pus la bătaie de elevii săi, viața lui Pietro s-a schimbat radical după ce a câştigat concursul cu pricina. Ba mai mult, recent, fostul dascăl a devenit imaginea Armani.

 

Pietro-Boselli-Attitude-June-2015-Underwear-Cover-Photo-Shoot-002-e1432251430376-800x1067

Licenţiat la University College London, cu diplomă în inginerie mecanică, Boselli a devenit model peste noapte. A fost deja, anul trecut, imaginea unei linii de lenjerie intimă, iar recent a semnat cu Armani.

Am avea nevoie de un curs în trigonometrie avansată pentru a înțelege unghiurile de pe abdomenul său, iar frumusețea care îl definește sfidează orice analiză reală și complexă.

 

Pietro-Boselli-7

Pe Instagram are deja peste 900.000 de followeri, care-i urmăresc zilnic postările, cele mai multe fiind fotografii de la antrenamente.

Tânărul se antrenează o dată sau de două ori pe zi şi recunoaște că e fericit că fizicul său nu trece neobservat.

Afirmă însă că rămâne în continuare un „tocilar” şi că nu şi-ar dori ca lumea să-l considere „prea atrăgător” ca să fie luat în serios.

Pietro-Boselli-4 Pietro-Boselli-3

Sursa: telegraph.co.uk

  1. Bă zici că i-a fost tăiat capul și atașat la un corp sculptat.
    Uitați-vă la prima poză, zici că e scobitoare.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.