A cheltuit o avere ca să arate bine și acum are CANCER ÎN FAZĂ TERMINALĂ!

A cheltuit o avere ca să arate bine și acum are CANCER ÎN FAZĂ TERMINALĂ!

Un tânăr din Marea Britanie a primit un diagnostic cumplit după ce a petrecut prea mult timp la solar. Damien Platt, de 32 de ani a petrecut de patru ori mai mult timp la solar decât recomandă specialiştii: câte nouă minute, de patru ori pe săptămână, un total de 200 de şedinţe pe an.

„Îmi plăcea încrederea pe care mi-o aducea bronzul, mai ales că toată lumea spunea că arăt atât de sănătos. Nu puteam merge nicăieri fără o şedinţă la solar înainte”, a mărturisit tânărul, care a fost diagnosticat cu cancer de piele în fază terminală în anul 2010.

După ce a cheltuit în jur de 7.000 de lire sterline pe şedinţele la solar, vestea pe care a primit-o de la medici a fost una cruntă: i s-a spus să mai are 10 luni de viaţă.

Tratamentul agresiv a reuşit să îi prelungească viaţa, dar tânărul regretă acum obsesia care l-a adus ca azi să-și numere zilele pe care le mai are de trăit.

„Acum încerc pur şi simplu să fiu cât mai fericit în puţinul timp care mi-a mai rămas”, spune acum Damien Platt.

Damien beneficiază acum de efectul pozitiv al medicamentelor, însă este conștient că tratamentul va înceta să mai dea rezultate la un moment dat. „Totuşi, mă aflu în aceeaşi situaţie. Tratamentul va înceta, în cele din urmă, să dea randament, aşa se întâmplă în toate cazurile, e doar o chestiune de timp”, a mai spus tânărul.

FOTO: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.