Clădire monument istoric din Arad, scoasă la vânzare cu 1 MILION de EURO

Clădire monument istoric din Arad, scoasă la vânzare cu 1 MILION de EURO

Una dintre cele mai frumoase clădiri ale Aradului este scoasă la vânzare pe Executări.com. Aflată pe lista monumentelor istorice și situată în centrul municipiului, pe malul Mureșului, aceasta valorează, cu tot cu TVA, aproape 1 milion de euro.

Este vorba despre clădirea fostului cazinou, de lândă Hotel Parc, aflată în conservare.

„Proprietatea reprezentată de vechiul Cazino din Arad este compusă din teren în suprafaţa totală de 2.990 mp şi construcţie (Cazino, înscris în lista monumentelor istorice). Accesul la proprietate se face direct din stradă G-ral Dragalina, din Pacul Copiilor sau din zona de promenadă a râului Mureş.

Bună poziţionare, încărcarea istorică şi arhitectura clădirii oferă proprietăţii un puternic avantaj pentru viitoarele posibile utilizări economice (cazino, centru comercial, salon de evenimente, restaurant).

Proprietatea se află în conservare şi necesită lucrări de reparaţie pentru punerea în funcţiune.

Proprietatea beneficiază de toate utilităţile (electricitate, apă, canalizare, telecomunicaţii) şi dispune de aproximativ 20 locuri de parcare proprii.

Imobilul este situat în centrul oraşului Arad (zona istorică), lângă Hotelul Parc, în vecinătatea Parcului Copiilor, a Complexului Muzeal Arad şi a Pieţei Avram Iancu”, se arată în textul care însoțește anunțul de vânzare.

vechiul-cazinou-sursa-stirileprotv-ro

Prețul stipulat pentru vânzarea directă a vechiului cazinou este de 740.000 de euro + TVA.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.