CULISELE REABILITĂRII: Lespezi vechi de sute de ani AU DISPĂRUT de la Mănăstirea Maria Radna

CULISELE REABILITĂRII: Lespezi vechi de sute de ani AU DISPĂRUT de la Mănăstirea Maria Radna

Tone de piatră veche de pavaj ar fi dispărut odată cu lucrările de reabilitare a Mănăstirii Maria Radna.

Lespezile de piatră vechi de sute de ani, care potrivit informaţiilor noastre se vând bine în Occident, ar fi dispărut fără urmă şi nimeni nu a oferit nici o explicaţie până acum în ceea ce priveşte destinaţia lor.

Mai mult decât atât, reporterilor noştri (Flacăra Roşie şi NewsAr.ro) care s-au deplasat la faţa locului li s-a spus că nu au fost nici un fel de lespezi de piatră acolo.

Ulterior, când am demonstrat, cu poze, că lespezile au existat, ba chiar au fost pregătite frumos pentru a fi transportate undeva, nu am mai avut cu cine discuta…

Între timp, beneficiind de ajutorul unui jurnalist străin, am dat de urma lespezilor.

Despre toate acestea veţi putea citi în curând!

  1. orlando, le-ai stricat manifestarea de maine.
    Poate de aia nici nu vine Johannis si nici episcopul lor de la Timisoara

    Raspunde
    • Iohannis e oricum prea preocupat să facă rost de statutul de primă-doamnă. Pentru care să și negocieze un slar de demnitar vrednic de un caracter de român sadea. Așa, să fie TOATE lucrurile bine și temeinic făcute.

      Raspunde
  2. Dracul le-a stricat manifestarea! Asa sa stiti!

    Raspunde
  3. Banii, unde sunt euroii pe pavaje?

    Raspunde
  4. cine a spus ca nici nu au existat? cei din manastire sau cei de la firma de lucrari? nu puteau „pleca” lespezile fara stirea si acordul tacit al manastirii.

    Raspunde
  5. Aştept cu nerăbdare să ne dezvăluiţi continuarea. E trist ce se întâmplă! 🙁

    Raspunde
  6. E trist ca niste cacati care ne au furat viitorul ne fura si trecutul , dar piatra de pe centrul lipovei pe unde o fi ?

    Raspunde
  7. Senzational, halucinant, intr-o stire din saptamanalul
    „Parisul vesel” aflam ca a disparut vopseaua de pe turnul Eiffel. Ea a fost gasita un an mai tarziu sub stratul de vopsea noua. De asemenea au disparut tone intregi de piatra inscriptionata de la templul din Luxor,cu stampila faraonului Amenhotep III. Din stirile de ultima ora aflam ca ea a fost aruncata in lacul de acumulare de la Assuan pentru a ridica nivelul apei fiindca ea nu ajungea la turbine. Cam asta e si cu stirea despre piatra disparuta de la Maria Radna. Ia mai terminati.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.