De unde provin banii ADVENTIŞTILOR? Dezvăluirea care face lumină în acest caz

De unde provin banii ADVENTIŞTILOR? Dezvăluirea care face lumină în acest caz

Toată lumea se întreabă de unde provin sumele mari de bani pe care le au, de regulă, cultele religioase.

Dacă în ceea ce priveşte ortodoxia şi catolicismul lucrurile sunt oarecum clare, în ceea ce priveşte alte culte lucrurile sunt mai puţin cunoscute. Există, desigur, un sistem de donaţii, dar de obicei sumele care se „învârt” în zona respectivă sunt mult mai mari, în cele mai multe cazuri fiind vorba de bani primiţi de peste ocean.

Nici adventiştii nu fac excepţie de la regula donaţiilor, însă măcar în cazul lor lucrurile sunt clare: În Biserica Adventistă se practică „zeciuiala”, obicei rămas încă de dinainte de Moise, ceea ce înseamnă că fiecare membru donează 10% din câştigul lunar către fondul bisericii.

Banii sunt folosiţi, de regulă, pentru nevoile bisericii şi acţiuni de binefacere, informează Realitatea.net.

  1. Iată o problemă de importanță națională…
    DE unde vin banii?
    Acum dacă ar fi după mintea multora adventiștii( plătitori și ei de taxe la statul românesc) și ceilalți ar trebui să-și înă slujbele și tot ce ține de închinare doar în corturi. Iar energia electrică să și-o asigure din baterii de lanternă.
    Realitatea. net, bucurați=vă că acești oameni se roagă pentru liniștea țării și nu se interferează printre haimanalele ce vă fac viața un chin. ÎȘi văd în general de treaba lor.
    De ce oare nu vă întrebați de unde le vine liniștea și pacea? Banii???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.