Delia, ATACATĂ după ce a cântat „The day we give in is the day we die”, piesa băieților de la Goodbye to Gravity

Delia, ATACATĂ după ce a cântat „The day we give in is the day we die”, piesa băieților de la Goodbye to Gravity

Prezentă, miercuri noaptea, la concertul caritabil organizat de mai mulți artiști într-un club din capitală cu scopul de a ajuta victimele tragediei din Colectiv, Delia Matache a făcut un gest emoționant. Artista a cântat piesa băieților de la Goodbye to Gravity, „The day we give in is the day we die”.

Gestul său, însă, nu a fost pe placul tuturor, astfel că au existat voci care i-au reproșat artistei că se folosește de tragedia prin care a trecut trupa pentru a-și face reclamă.

Revoltată, Delia a ripostat. ”Decid să îți răspund din furie. O furie provenită din neinformarea oamenilor care aruncă cu pietre fără să știe. Eu, ființă lacomă și perfidă? Mi-am anulat toate concertele, mi-am ajutat atât financiar, cât și moral prietenii și oamenii care au avut atâta nevoie, zilele astea, am donat și către fundații. Cunosc, am cunoscut oameni care au fost acolo. Am fost ieri la marș, probabil o să ies și azi.

Nu consider că am nevoie de metode alternative de promovare în momentul de față. Am decis să fac asta în memoria sufletelor care nu mai sunt, a celor care se luptă acum pentru viață, a celor care suferă. E doar un omagiu adus celor întâmplate. Și am făcut asta în modul pe care-l stăpânesc cel mai bine”, a spus artista.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.