DEZASTRU la o nuntă desfăşurată la Pâncota! Zeci de nuntaşi au ajuns la spital cu TOXIINFECŢIE ALIMENTARĂ! (UPDATE)

DEZASTRU la o nuntă desfăşurată la Pâncota! Zeci de nuntaşi au ajuns la spital cu TOXIINFECŢIE ALIMENTARĂ! (UPDATE)

Zeci de persoane au ajuns azi-noapte la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Arad, după ce li s-a făcut rău la o nuntă. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre aproximativ 30 de persoane, dintre care jumătate copii, care au fost internate în secţia de Boli Infecţioase, prezentând simptome de toxiinfecţie alimentară.

Conform informaţiilor noastre, este vorba despre membrii mai multor familii de rromi, care petreceau la o nuntă desfăşurată la un restaurant din centrul oraşului Pâncota. Acestora li s-ar fi făcut rău de la mâncarea consumată, fiind nevoie de intervenţia mai multor ambulanţe care să-i transporte la spitalul din Arad.

Toxiinfecţia alimentară este o afecţiune cauzată de consumul de alimente sau băuturi contaminate cu microorganisme patogene, precum bacteriile, viruşii sau paraziţii. Aceasta se manifestă prin diaree, greaţă, vărsături, dureri abdominale şi, uneori, febră.

UPDATE/ Bilanţul unei nunţi cu probleme…
Potrivit dr. Adrian Weiner, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, la Unitatea Primire Urgenţe a spitalului au fost înregistrate trei cazuri (adulţi), dintre care o persoană a fost internată iar la Boli Infecţioase au ajuns opt adulţi, dintre care unul a fost internat.

În ceea ce priveşte numărul copiilor, a fost vorba de nouă, în total, din care opt au fost internaţi.

„Starea tuturor s-a ameliorat şi încep să fie externaţi. O singură persoană, vârstnică, prezintă simptome mai severe şi, probabil, va rămâne internată până luni”, a declarat dr. Adrian Weiner.

  1. patronii restaurantului sa plateasca pentru spitalizare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.