Din ciclul „Se întâmplă în România”: Pasaj construit GREŞIT, într-un proiect de SUTE DE MILIOANE de EURO. NU POATE FI FOLOSIT!

Din ciclul „Se întâmplă în România”: Pasaj construit GREŞIT, într-un proiect de SUTE DE MILIOANE de EURO. NU POATE FI FOLOSIT!

Proiectul de modernizare a liniei ferate Curtici – Arad – Simeria, în valoare de 1.564.063.613 de lei, adică sute de milioane de euro, se dovedeşte un fiasco dacă ne raportăm pasajul rutier realizat la Curtici, peste liniile ferate.

Dat în folosinţă zilele trecute, acesta a fost închis după numai câteva zile, din cauza faptului că a fost prost proiectat. Concret, s-a constatat cu maşinile mari şi utilaje agricole nu pot urca pe pasaj, pentru că nu au loc de viraj. Cu alte cuvinte, a fost construit anapoda iar banii europeni cheltuiţi.

Potrivit Radio Timişoara, autorităţile încercă să remedieze problema. Asta înseamnă o deviere de drum judeţean, exproprieri de terenuri şi construirea unui sens giratoriu. Nimeni nu spune însă când vor fi făcute toate acestea şi, mai ales, de unde vor proveni banii necesari.

  1. acesta nu e proiectul cu care se lauda Pistru si cersea voturi in 2012??

    Raspunde
  2. acelasi diletantism , care se reflecta in toate lucrarile proiectate si executate de firmele de casa ale PDL

    Raspunde
  3. oameni cu 10 clase sau mai putin , si cu restul studiilor la fara frecventa , ajung proiectanti , ingineri , care apoi ajunsi sa faca ceva util in viata reala nu sant capabili decat de rebuturi .

    Raspunde
  4. Cine raspude din punct de vedere legal?Cine suporta chetuielile in vederea rezolvarii problemei?Cine plateste penalitatile si daunele acestei nereusite? Nimeni nu este mai presus de lege.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.