Eli Lăslean, DE NERECUNOSCUT! Cum a apărut designerul arădean la o petrecere

Eli Lăslean, DE NERECUNOSCUT! Cum a apărut designerul arădean la o petrecere

Designerul arădean Eli Lăslean a participat, alături de zeci de invitați, la Facelist Party, petrecere, organizată de știrista Andreea Esca.

Petrecerea a avut un dress-code special, iar Eli Lăslean, la fel ca toți invitații, s-a conformat (vezi foto, jos!). Cea care s-a ocupat de imaginea designerului arădean este make-up artistul vedetelor, Mirela Vescan, de care o leagă o lungă prietenie. Designerul și-a asortat ținuta picturii faciale iar rezultatul a fost unul pe măsură.

Petrecerea mondenă a fost prilejuită de lansarea, într-un mediu inedit, a publicației on-line de life-style feminin ALISTMAGAZIN a Andreei Esca.

După plecarea de la revista The One, pe care a condus-o 10 ani, Andreea Esca se lansează astfel în mediul on-line, cu un proiect 100 % personal, de care se va ocupa în paralel cu activitatea de la televiziune.

Interpretul care a întreținut atmosfera a fost Carla’s Dreams, al cărui stil a impus dress-codul petrecerii, la care au fost prezenți atât soțul cât și fiul Andreei Esca, alături de zeci de invitați, între care vedetele Andreea Bălan, Delia, Paula Chirilă, Florentina Opriș, DJ Wanda, Dana Rogoz, Cornel Ilie, de la Vunk, sau top modelul internațional Ana Maria Bucura.

Eli Lăslean s-a numărat printre invitații de suflet ai Andreei Esca.

De remarcat, că fotografiile evenimentului au ajuns pe reţelele de socializare, spre deliciul fanilor designerului arădean.

FOTO: Facebook (Eli Lăslean/www.alistmagazine.ro)

  1. As vrea sa vad toate femeile de 60 de ani facand ce face Eli. Bravo tie! Sa te vedem si la implinirea varstei de 90 de ani.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.