Eli Lăslean, fondatoarea Casei Ellis, își consolidează prezența în capitală (FOTO)

Eli Lăslean, fondatoarea Casei Ellis, își consolidează prezența în capitală (FOTO)

Showroom-ul, inaugurat recent, aduce brandul american Eleni Elias la București.

Conceptul multibrand ELLIS Luxury, creat de designer-ul Eli Lăslean, este acum prezent în capitală, într-o nouă locație, pe str Dionisie Lupu 74, într-un imobil deosebit, în care au trăit și au creat mari personalități ale culturii române precum Marin Preda, Catinca Ralea, Alexandru Andrițoiu, Nicolae Tăutu.

Noul showroom, inaugurat recent, în prezența unor reprezentanți ai comunității de afaceri și diplomatice, precum și a unor nume cunoscute ale vieții publice, propune un cadru stilat dominat de culoarea mov, care armonizează prietenos, spațiul dedicat prezentării colecțiilor de modă, zona de relaxare și, respectiv atelierul de lucru. ELLIS, Eli Lăslean, Sonia Pena, Demetrios, Eleni Elias sunt doar câteva dintre colecțiile ce se află în noul showroom deschis la București, în care se găsesc peste 200 de ținute, creații ale acestor prestigioși designeri.

O echipă de profesioniști tineri și creativi este la dispoziția clienților pentru a-i sprijini în a face alegerea vestimentară perfectă, în funcție de ocazie: ținută office, ținută cocktail, ținută de seară, rochii de mireasă, sau ținute dedicate unor evenimente speciale, asigurând în același timp servicii de retuș, sau personalizare a unei ținute, în funcție de solicitări.

„Mă bucur mult să fiu acum mai aproape de clienții mei din capitală și să propun și aici colecții rafinate și ținute sofisticate, pentru cei ce se află mereu în căutare de frumos. Moda este un reprezentant, dintotdeauna inspirat, în peisajul industriilor creative din România, iar noul showroom Ellis Luxury va fi, sper, o confirmare a contribuției pe care încerc să o aduc în domeniu, în cariera mea profesională, de aproape 25 de ani. Este un privilegiu pentru mine să mă aflu din nou aici”, a declarat Eli Lăslean, fondatoarea Casei Ellis, cu prilejul deschiderii noului showroom din București.

Fondată în 1991 la Arad, ELLIS a devenit în scurt timp marca preferată de numeroase femei de carieră din țară. Colecțiile realizate și prezentate pe podiumurile de modă din România, din alte țări din Europa, precum Marea Britanie, Germania sau Suedia, sau de pe alte continente, precum SUA, Japonia sau Australia, femeile celebre care au îmbrăcat aceste creații, numeroasele colaborări cu posturi de televiziune din țară precum PROTV, Antena 1, Prima TV şi B1TV au făcut ca notorietatea acestui brand să crească an de an. Casa de moda ELLIS a câștigat numeroase aprecieri în plan internațional, colaborarea realizată cu Lars Wallin, designerul Curții Regale a Suediei reprezentând o înaltă recunoaștere a creativității autohtone în domeniul vestimentației elegante. Fondatoarea Casei Ellis este designerul Eli Lăslean care contribuie cu pasiune, de aproape 25 de ani, la dezvoltarea industriilor creative din România.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.