Florin Mariș: „PSD continuă politizarea Prefecturii”

Florin Mariș: „PSD continuă politizarea Prefecturii”

Florin Mariș, consilier local al PNL acuză Prefectura Arad că ar fi devenit un instrument subordonat PSD în lupta politică. Acesta susține că „toate numirile din ultimul timp, începând cu funcţia de prefect şi cabinetul acestuia, continuând acum cu funcţia de subprefect au un caracter pur politic”.

„Numirea lui Dan Damian în funcţia de subprefect nu are nicio logică din punct de vedere administrativ. Dan Damian nu este un funcţionar cu o carieră care să îl recomande pentru această funcţie. În schimb, este un alt pesedist care trebuie mulţumit, o altă funcţie care se va pune la dispoziţia PSD pentru a face politică. Domnul Damian, consilier judeţean cu vechime, nu s-a remarcat cu absolut nimic în cadrul dezbaterilor CJA, decât prin faptul că a votat obedient aşa cum i-a cerut PSD. Se confirmă astfel politizarea intensă a Prefecturii Arad, care în ultima perioadă a făcut jocuri politice, a ascultat directivele PSD şi a încercat să blocheze proiectele administraţiei locale, la comanda PSD”, declară Florin Mariș (foto), consilier local al PNL.

Loading...
  1. Bai frate dar asta e tot timpul sub influenta alcoolului ??? In orice poza apare are privirea de alcoolic. Oricum se stie ca bea la greu dar macar cand pozezi sa fii mai treaz .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.