Fosta iubită a lui Țăndărică, UNA DINTRE CELE MAI ADMIRATE FEMEI din România, împlinește astăzi 67 de ani

Fosta iubită a lui Țăndărică, UNA DINTRE CELE MAI ADMIRATE FEMEI din România, împlinește astăzi 67 de ani

Cântăreața de muzică ușoară a fost una dintre solistele de mare succes în anii ’70 și ’80, iar astăzi împlinește 67 de ani. Cariera sa profesională a îmbrăcat și titlurile de  compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni de televiziune și actriță.

Corina Chiriac, căci desprea ea este vorba, a fost, în tinerețe, cea care a cucerit inimile multor bărbați.

Cele două mari iubiri ale artistei au fost Ovidiu Lipan Țăndărică și celebrul artist ceh, Karel Gott, un interpret divinizat în țara sa.

Corina Chiriac a trăit o frumoasă poveste de dragoste în tinerețe cu Ovidiu Lipan Țăndărică, dar relația lor a fost mediatizată abia în anii ‘90. Țăndărică a recunoscut, la un moment dat, regretul de a nu o fi cerut de soție.

Tot în anii tinereții, artista s-a iubit cu artistul de talie internațională Karel Gott, acum în vârstă de 77 de ani. Corina l-a cunoscut pe Karel la un festival de muzică din Cehoslovacia, iar la scurt timp cei doi formau un cuplu. Și cu el artista noastră a fost la un pas de căsătorie. Corina Chiriac a făcut mult timp naveta în Republica Cehoslovacia, țara natală a iubitului ei, atât pentru concerte, cât și pentru a se întâlni cu acesta. Nu a fost să fie însă nici de data aceasta, unii speculând că la originea rupturii s-ar aflat oficialii comuniști de la București.

Corina Chiriac a ajuns totuși în fața altarului mult mai târziu, în S.U.A., în 1993, cu un un bărbat mult mai tânăr decât ea, un om de afaceri pe nume Virgil Anastasiu. Cei doi s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii, la un restaurant românesc, căsătorindu-se în Las Vegas, în aceeaşi capelă în care s-a căsătorit şi Elvis Presley. Mariajul a durat însă numai patru ani, divorțând în 1997.

În prezent, artista este moderator al emisiunii tv Să v-amintiți Duminica la postul Național Tv din București.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.