Hai la un grătar și la o discuție despre bestseller-ul tău preferat și vei avea parte de o surpriză! Toate la O carte pe lună #8

Hai la un grătar și la o discuție despre bestseller-ul tău preferat și vei avea parte de o surpriză! Toate la O carte pe lună #8

Iubitorii de lectură se vor putea întâlni luna aceasta la ediția a VIII-a a evenimentului „O carte pe lună”, în data de 28 septembrie, de la ora 18:30, exact ca între prieteni, adică la un grătar.

Cel mai cool club de lectură din Arad se mută la Ștrandul Neptun, la căsuța 101, unde mulțumită generozității lui Silviu Dascăl, participanții vor fi întâmpinați cu un grătar … ca la carte. Tot ce trebuie să îți aduci este cartea despre care vei vorbi și ceva de băut!

Tema lunii septembrie este „titlurile trend-ului actual și bestseller-uri”, astfel că cei prezenți vor povesti despre bestseller-urile lor preferate, care i-au marcat cel mai mult și de ce le-ar recomanda și altora.

După librăria Cărtureși și terasa Nerv, O carte pe lună va marca sfârșitul verii la ștrand, în zona căsuțelor, ca de obicei, cu multă voie bună și dezbateri interesante.

Organizatorii Alice – Catrinel Pușcașu și Norbert Szucs au pregătit, începând cu această ediție, o surpriză foarte plăcută pentru participanți, pe care o vor descoperi joi, în cadrul evenimentului.

Participarea este gratuită, pot veni toți cei care iubesc cititul, iar mai multe informații se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/139578179964948/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.