HOROSCOP: Top 5 femei care preferă banii şi nu dragostea

HOROSCOP: Top 5 femei care preferă banii şi nu dragostea

 

Deşi poate sunt de blamat femeile care preferă banii în locul iubirii, în realitatea contemporană acest prototip de femeie pare a fi din ce în ce mai răspândit. Sunt acele femei care au o predilecţie înspre a urmări banii, şi sunt mai reci când vine vorba de sentimentalisme.

5. Capricorn – persoanele care sunt născute în această zodie au, de regulă, o capacitate mare de muncă, dau dovadă de anduranţă la stres, fiind eficiente şi orientate către partea practică a lucrurilor. Cu alte cuvinte, pentru Capricorni, banii sunt o componentă importantă a vieţii lor, uneori lăsând la o parte sentimentalismele. Nu înseamnă neapărat că sunt persoane care urmăresc doar banii, ci doar faptul că, pentru aceste femei, banii şi totodată funcţiile înalte şi cariera sunt pe primul loc, spre disperarea partenerului lor de viaţă.

4. Rac – femeile din zodia Racului au o intuiţie remarcabilă şi deseori acţionează din instinct. Cu toate acestea, uneori duc aceste abilităţi în extreme şi se transformă în persoane foarte zgârcite. Preţuiesc atât de mult banul (şi nu numai banul), încât adună în jurul lor tot felul de lucruri, care sunt, în realitate, lipsite de valoare.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.