Inna a plecat plângând de la o televiziune din Franța! Moderatoarea A UMILIT-O pentru că e ROMÂNCĂ

Inna a plecat plângând de la o televiziune din Franța! Moderatoarea A UMILIT-O pentru că e ROMÂNCĂ

Una dintre cele mai de succes artiste din România – Inna a plecat plângând de la o emisiune a unui post de televiziune din Franţa.

Cântăreaţa a dezvăluit recent, într-o emisiune TV, că i s-a întâmplat adesea să se simtă discriminată pentru faptul că e româncă. Cel mai penibil moment a fost, însă, într-o emisiune de televiziune din Franţa, de unde a plecat în lacrimi.

„Am dat mai mult explicaţii decât ar trebui; oamenii ăştia merită ignoraţi”, a spus Inna. În cadrul emisiunii s-a făcut „o glumă foarte proastă”, în care s-a sugerat că românii sunt cei care cerșesc şi spală geamuri în Franţa. Asta deşi, îşi aminteşte ea, „Eu mergeam acolo cu un album de succes, pe locul 1… Şi-au permis să facă gluma asta”, a povestit Inna în cadrul interviului.

„Am început să plâng, am fost nevoită să plec din emisiune, norocul lor e că a fost o emisiune înregistrată. M-au convins (să mă întorc să termin emisiunea – n. red.) în două luni, cu trandafiri şi bomboane”, îşi aminteşte Inna.

Vedeta a dezvăluit şi care este întrebarea cea mai „dificilă” când oferă interviuri în afara țării: „Unde este România?”. „Încerc să le explic unde e şi că e destul de importantă”, a afirmat Inna.

„Sunt foarte multe întrebări care mi se adresează în legătură cu România, pornind de la veşnica întrebare dacă este adevărat că româncele sunt aşa de frumoase?”, recunoaşte cântăreaţa.

Legat de propria frumuseţe, Inna este modestă: „mama îmi spune că sunt frumuşică, aşa urâţică cum sunt”.

Foto: Facebook

  1. da.asta se intampla pentru ca imaginea unei tari intregi a fost defaimata de niste tigani imputiti care au buletine de romania si cersesc prin toata europa reprezentand imaginea tuturor romanilor.sper ca intr-un viitor apropiat sa pateasca ce au patit evreii in timpul celui de al doilea razboi mondial.
    si un mesaj penru francezi: ati adus toate jegurile voastre din africa cu tot cu bolile lor,ati umplut europa de hiv si acum de ebola.europa nu are nevoie de musulmani si teroristi.

    Raspunde
  2. Da ce barbari Si francesi asta ne au la mana cu tiganii asta i norocul lor mare caci Acest ghinion il avem si din cauza pozitiei geografice si interese istorice fata de toate foste Imperii….sunt prea multe interese credema inna informeazate

    Raspunde
  3. Vb serios prea mare suferinta a avut Acest popor si tiganii au fost numiti romi ce mare cacao……ne au la mana si vest si esticii

    Raspunde
  4. Buna ,
    eu stiu de ce se comporta occidentalii asa rau cu noi romanii ! pentru ca sintem rasisti , uitativa in comentariile de mai sus si o sa va convingeti
    cu timpul am inteles ca rasismul este o capcana nu trebuie sa catem in capcana tiganii ungurii sasii evreii moldovenii ardelenii etc sint romani deci daca impartiti vreajba intre romani sinteti de risul lumii si lumea va trateaza ca atare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.