Judeţul Arad se deschide în faţa investitorilor indonezieni

Judeţul Arad se deschide în faţa investitorilor indonezieni

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a primit joi vizita delegaţiei Ambasadei Republicii Indonezia, condusă de Excelenţa Sa, ambasadorul Diar Nurbintoro.
În cadrul întâlnirii, oaspeţii au prezentat intenţia Republicii Indonezia de a intensifica schimburile culturale, economice, dar şi turistice şi a propus iniţierea unor colaborări între judeţul Arad şi Indonezia. La întâlnire a participat şi Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Arad, ca dovadă a intenţiilor economice serioase care se doresc între judeţul nostru şi Republica Indonezia.
Oaspeţii au adresat conducerii judeţului invitaţia de a participa în data de 18 iunie, la Bucureşti, la o întâlnire de lucru a companiilor din Indonezia, în cadrul unei misiuni economice organizată de ambasadă.
„Le-am prezentat oaspeţilor noştri oportunităţile pe care judeţul Arad le oferă tuturor celor care doresc să investească aici, începând cu partea de agricultură şi terminând cu turismul. Beneficiem, ca judeţ, de o poziţionare strategică, care poate fi utilă tuturor celor care doresc să investească”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.