La Arad, „Principiile gândirii populare” au ajuns LA GUNOI!

La Arad, „Principiile gândirii populare” au ajuns LA GUNOI!

Câteva zeci de volume ale cărţii „Principiile gândirii populare”, parte a procesului de clarificare doctrinară a Partidului Democrat din urmă cu câţiva ani, la care şi-a adus contribuţia inclusiv preşedintele de la acea dată al filialei arădene, Gheorghe Seculici, au ajuns la gunoi.

Zeci de exemplare din cartea care la vremea respectivă s-a bucurat de aprecierea liderilor Partidului Popular European au fost fotografiate de un arădean aruncate într-o baltă, la marginea Aradului, în apropierea unui rastel pentru biciclete şi a unui coş de gunoi.

Imaginile au ajuns pe Facebook, cu următoarea explicaţie oferită ironic de Galeria OldArt: „”Principiile gândirii populare” Rastel pentru biciclete, coș de gunoi și, foarte IMPORTANT, predarea în natură a doctrinei creștin-democrate și a acțiunii populare!! Hmmm… e într-adevăr o abordare cu viziune adevărat cultural europeana. Felicitări pentru realizare”.

„Este regretabil că o carte la care a lucrat inclusiv domnul Seculici şi care a fost lansată la Teatrul Ioan Slavici, în prezenţa atâtor personalităţi, a ajuns să fie aruncată pe marginea drumului. Fiind vorba de zeci de volume, este clar că ele provin de la partid şi cineva a dorit să scape de ele. Se putea proceda însă civilizat, printr-o vizită la Remat, nu aşa, în bătaie de joc”, a precizat pentru newsar.ro o sursă democrat-liberală.

principiile gandirii populare mare

  1. asta e reyultatul fuziunii cu PNL. PD/L incearca acum sa stearga orice urma a trecutului sau obscur. astia ar fi in stare sa/si arunce si mamele la tomberon pentru a iesi basma curata. degradant si rusinos! !

    Raspunde
  2. Istoria i-a aruncat deja la tomberon??? Ia aminte politicianule …ce esti! Istoria nu iarta!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.