MINUNE: Îngeri FILMAŢI în timp ce RIDICĂ LA CER SUFLETUL unui copil decedat (VIDEO)

MINUNE: Îngeri FILMAŢI în timp ce RIDICĂ LA CER SUFLETUL unui copil decedat (VIDEO)

Imaginile filmate de un preot, în care doi îngeri ridică la cer sufletul unui copil decedat continuă să işte discuţii în lumea virtuală.

Zeci de ziare on-line din întreaga lume au difuzat înregistrarea, făcându-i pe mulţi sceptici să nu se mai îndoiască de cele sfinte.

Filmarea a fost înregistrată în urmă cu câţiva ani, în orașul Semipalatinsk, din Kazahstan.

  1. asemenea lucru e unicat

    Raspunde
  2. Imi pare foarte rau ca trebuie sa va spun voua credinciosilor, voi crestini si de alte religi credeti si sperati ca exista ceva dupa moarte ,va asigur ca nu ! Pentru o vesnicie …Infinit ,sau cum vreti voi sa numiti dupa moarte nu va mai veni nimic …absolut nimic !!! Deci daca ai de gind sa traiesti …acum este momentul numai acum ! Nu in trecut nici in viitor!Acum…acum… traiesti !!!!

    Raspunde
  3. In primul rand sufletul si ingerii nu pot fi vazuti, pentru ca sunt spirite, nu ai cum sa vezi ceva ce nu are forma sau chip sunt ca aerul. Exista cineva care poate sa vada aerul.
    In al doilea rand filmarea este de proasta calitate, isi cere scuze pentru filmarea proasta. Este o prostie. Eu cel putin nu vad doi ingeri si un copilas.
    Pentru ca nu ii vad si nu inseamna ca nu sunt credincios, doar ca stiu vorba ”nu tot ce zboara se poate manca” adica nu inghit toatea prostiile care apar, mai ales aceasta.

    Raspunde
  4. Câți popi ati vazut ca vin la căpătâiul unui mort cu camera de filmat? Sa filmeze ce? La ce au mai venit , daca l-au lasat sa moara? Judecati ca de aia aveti creier.

    Raspunde
  5. pt cei ce spun ca dupa moarte nu mai exista nimic……….te pot intreba simplu…… de unde esti atat de sigur???????? eu cunosc o persoanacare a intrat in moarte clinica si sa trezit dupa aproape o saptamana…… spund ca ingeri lau trimis inapoi pe pamant ………nu ca as crede toata povestea asta dar ……. dar pana nu esti sigur de ceea ce spui mai bn nu spune

    Raspunde
  6. Dacă e adevărat de ce filma niște tufe .de ce nu filma îngerii?Muistii de popi au făcut asta ca să mai ceară bani la amărâți

    Raspunde
  7. Vedeti..ispită..ala rau nu va lasa sa credeti…si va pune sa vrb urat..intr-un moment..ca acesta..numidul..miracol

    Raspunde
  8. offf oamnei buna, nu mai injurati atat. Nu va mai jigniti unul pe celalalt. Daca a-ti citii Biblia a-ti descoperii adevaraul! Dumnezeu este viu, exista, la fel si iadul! Sfarsitul lumii se apropie, nu mai e mult. Mai bine am deschide bine ochii. Eu nu vreau sa ard in iad o vesnicie, de aceea ma rog ca Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa fiu merg pe calea lUI pana la capat, ca0mi mareasca credinta si sa fac doar voia Lui. Ceal Domnului e grea, e inugusta dar raspalata noastra va fi in cer. fericire vesnica:), viata vesnica alaturi de Isus!!! haideti sa fim mai buni si oameni buni, predativa viata in mainle lui Dumnezeu. placerile Lumesti nu aduc nimic bun. Doar placere de-o clipa si atat. Am fost si eu la fel inainte, dar Dumnezeu m-a salvat, ma scos din pacatil in care traiam. Eu credeam ca-mi traiesc viata, destrabalandu-ma, distrandu-ma dar nu e deloc asa. Ne inselam singuri. Primiti-l pe Dumnezeu in inima voastra si veti fi fericiti o vesnicie: ) Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!!!

    Raspunde
  9. Dear lasa Dzeu un om pe pamant si sa nu manance si sa bea doar sa se roage la cer iar puterea lui sa o aibe de nedescris an cuvinte sai demonstreze omului cine este cu adevarat Dumnezeu,Isus si maica domnului sf Maria

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.