MISTERUL mașinilor cu ACELAȘI NUMĂR de ÎNMATRICULARE, parcate vizavi de sediul Poliției și bătrânelul simpatic înconjurat de tinere (VIDEO)

MISTERUL mașinilor cu ACELAȘI NUMĂR de ÎNMATRICULARE, parcate vizavi de sediul Poliției și bătrânelul simpatic înconjurat de tinere (VIDEO)

Un arădean reclamă faptul că două mașini au același număr de înmatriculare și, mai mult decât atât, sunt parcate, de obicei, vizavi de secția de Poliție din cartierul Aurel Vlaicu.

„Aceste doua masini au acelasi numar de inmatriculare in Germania, oare e posibil asa ceva in Germania? Acest batranel simpatic cu ochelari este insotit tot timpul de fete tinere, chiar minore dupa infatisare. Masinile sunt parcate chiar vis-a-vis de Sectia de Politie din Vlaicu si de LIDL. Daca POLITIA doarme, noi nu dormim. Ar trebui verificate masinile si acest batranel”, a scris Angel Popescu într-o postare pe Facebook.

https://www.facebook.com/angel.popescu.arad/videos/1273998456002649/

  1. saracie de neamt. muta numerele de pe o masina pe alta ca sa le impresioneze pe curvete

    Raspunde
    • Ești prost!
      Mașinile sunt din Germania au dreptul la același număr.. im schimb nu au dreptul sa circule deodată! Și domnul care a scris aceasta postare dacă l a văzut pe acest domn simpatic nu v-ați gândit ca sunt fetele lui?
      Gândire de roman!!!

      Raspunde
  2. Ce ne place noua romanilor sa ne dam in gat unii pe altii ! Ne arde invidia pentru orice

    Raspunde
  3. Tedi se cheama proprietaru masinilor.Are in jur de 70 ani tipu.A locuit multi ani in Germ.Audi Q7 din parcare care ii mai in fata,ii tot a lui.

    Raspunde
  4. Propun sa verice cineva si daca le arde cu p*la complet sculata.
    Huoo! Sa fie paceee

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.