Nemulţumiri la vârful PNL Arad: „Ţolea calcă pe urmele lui Ioţcu” la Consiliul Judeţean Arad

Nemulţumiri la vârful PNL Arad: „Ţolea calcă pe urmele lui Ioţcu” la Consiliul Judeţean Arad

Două luni i-au trebuit lui Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, pentru a crea nemulţumiri la vârful PNL Arad.

Potrivit surselor noastre, preşedintele interimar este acuzat că, deşi conduce Consiliul Judeţean Arad din data de 1 august 2015, nu i-a delegat nici o atribuţie vicepreşedintelui Remus Guţu, în condiţiile în care instituţia a funcţionat până astăzi fără administrator public – şi funcţionează, în continuare, fără un vicepreşedinte.

„Adi Ţolea calcă pe urmele lui Ioţcu. Dacă până nu demult se plângea că nu-i dă Ioţcu atribuţii, aşa procedează şi el acum. Întrebaţi-l pe vicepreşedintele Remus Guţu, de exemplu, câte atribuţii i-a dat… În schimb, se plânge că e mult de lucru”, a precizat o importantă sursă din conducerea PNL Arad.

„Aşa este. De ce să mint?”

Contactat telefonic, liberalul Remus Guţu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a recunoscut că Adrian Ţolea nu i-a delegat nici o atribuţie. „Aşa este. De ce să mint? Nu mi-a delegat nici o atribuţie, deşi i-am cerut acest lucru în mod repetat. M-a tot amânat, de azi pe mâine”, a declarat Remus Guţu. Acesta a precizat că va avea şi astăzi o discuţie pe temă cu preşedintele interimar Adrian Ţolea.

„Nu are echipă”

Trebuie amintit că, deşi opoziţia din Consiliul Judeţean Arad i-a cerut lui Adrian Ţolea să nu mai angajeze un administrator public în locul lui Cristian Drăgan, ci să delege din atribuţii subalternilor săi, acest lucru nu s-a întâmplat. Explicaţia este simplă şi a venit tot din partea surselor din conducerea PNL Arad: Adrian Ţolea nu are echipă, oameni de încredere. „Ţolea nu are echipă, îl susţine doar Falcă, şi pe el şi pe Cionca (n.r. Iustin Cionca – şeful de cabinet al preşedintelui interimar al CJA). Dar nu poţi conduce o instituţie aşa”, este verdictul dur pentru Ţolea, venit din partea colegilor săi liberali.

De remarcat, însă, că începând de astăzi „intră în pită” Gheorghe Stoian, noul administrator public al judeţului Arad, care va prelua o parte din atribuţiile care atârnă greu pe umerii lui Adrian Ţolea.

    • nu poate fi Igas ca el habar nu are de ce e in consiliu. e unul dintre cei interesati Cristina, Pistru, Cionca, Galis, Mosneag……. de unul se si pomeneste in articol poate chiar ala e….

      Raspunde
      • N-am inteles unde este nemultumirea din varful PNL? Gutu sa inteleg ca in mintea autorului articolului este „varful PNL” ? ce tampenii scrieti, probabil ca avetitarget saptamanal de bagat batul prin gard.

        Raspunde
    • Sursa e Iotcu care inca spera ca „revine”

      Raspunde
  1. Si care e problema ca nu are guta de lucru. Oricum nu stie ce se intanpla

    Raspunde
  2. O vorba din popor supne ca tie nu iti place altuia nu -i face ! Tolea face tot ceea ce contesta la adevaratul presedint CJ !

    Raspunde
  3. Domnilor politicieni ai Aradului, pe zi ce trece coborati stacheta publica !! Primarul aradului genereaza in jurul lui multa tensiune si promoveaza incompetenta si obedienta ! Mai multa demnitate va rog domnilor,manipulatori si manipulati !

    Raspunde
  4. Si care-i, totusi, problema? Este obligat Tolea sa delege atributii lui Gutu? Nu este. Si-atunci? Asta este un articol „marca” O.T., care nu zicea nimic pe vremea lui Iotcu…

    Raspunde
  5. Din cate imi amintesc Tolea urla ca si lupul la luna ca nu-i da Iotcu atributii dar acum face acelasi lucru. halal

    Raspunde
  6. Domnilor chiar nu v-ati convins nici acum cine este Tolea si ce jocuri face?

    Raspunde
  7. Adrian Tolea fi tare.Cine este acest gutu!!!?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.