O familie de arădeni a plătit o SUMĂ FABULOASĂ pentru un concediu în Antalya

O familie de arădeni a plătit o SUMĂ FABULOASĂ pentru un concediu în Antalya

Arădenii se înghesuie și în acest an să-și petreacă vacanțele în Antalya. Aceștia plătesc între câteva sute și câteva mii de euro de persoană pentru sejururile all inclusive de pe Riviera Turcească. Lanțul Crystal Hotels, Spice Hotel&Spa, Tui Magic Life Jacaranda, Ela Quality Resort, Rixos Premium Belek, Barut Lara, Bellis Deluxe si Sherwood Exclusive se numără printre preferințele turiștilor din Arad.

De anul trecut, două companii oferă curse charter Arad – Antalya. Inițiativa tour-operatorilor s-a dovedit a fi una inspirată, având succes încă de la început. Iar pentru anul acesta, atât Prestige Tours cât și Christian Tour se așteaptă la un număr și mai mare de turiști.

Am stat de vorbă cu reprezentanții celor doi tour-operatori și am aflat că pentru sezonul estival 2018 gradul de ocupare pentru cursa Arad – Antalya este deja foarte mare.

„Gradul de ocupare pe cursa Arad – Antalya este de 72%, cursele din luna iunie fiind vândute aproape în totalitate. Hotelurile preferate de arădeni în acest an sunt Lanțul Crystal Hotels, Spice Hotel&Spa, Tui Magic Life Jacaranda, Ela Quality Resort și Rixos Premium Belek. Media unui pachet charter către Antalya se situează în jurul sumei de 1.670 de euro pentru doi adulţi cazați în cameră dublă”, afirmă Vlad Murariu, marketing director al Prestige Tours.

Acesta ne-a dezvăluit și care este cel mai scump pachet vândut unor clienți din Arad. „Cel mai scump pachet vândut de noi pe cursa Arad-Antalya a fost de 14.384 de euro pentru de 14 nopți la hotelul Maxx Royal Kemer, doi adulți și un copil”, a precizat Vlad Murariu.

80% dintre clienții Prestige Tours care zboară de pe Aeroportul Arad sunt arădeni, urmați de timișoreni și bihoreni. O pondere mică o reprezintă clienții din Deva și Hunedoara.

Și Christian Tour a vândut foarte bine. „În acest moment, gradul de încărcare a curselor se apropie de 70%. Ne așteptăm ca anul acesta să trimitem în vacanță în Turcia mai mulți turiști arădeni decât în vara anului trecut, când peste 2.600 de persoane și-au petrecut concediul de vară în Antalya, cumpărând pachete de la Christian Tour. Estimarea se bazează pe decizia de a extinde numărul de rotații, astfel că până la finalul sezonului estival ne așteptăm ca peste 2.800 de arădeni să meargă în vacanță în Antalya cu charterele Christian Tour”, a declarat Raluca Hatmanu, director de comunicare al Christian Tour.

Potrivit acesteia, clienții Christian Tour se orientează preponderent spre pachetele all inclusive și aleg hoteluri de 4 și 5 stele. „În ceea ce privește Antalya, tarifele medii se situează între 500 – 600 de euro de persoană pentru un sejur de șapte nopți și 700 de euro de persoană pentru un sejur de șapte nopți la un hotel de 5 stele, în regim all inclusive”, a precizat Raluca Hatmanu.

Clienții Christian Tour care zboară de pe Aeroportul Arad sunt preponderent arădeni, urmați de timișoreni, bihoreni și hunedoreni.

  1. sincer mi se pare o prostie. cu banii astia poti sa mergi oriunde in lume

    Raspunde
    • Da dar nu ca la turci. La turci serviciile sunt dintre cele mai bune din lume. Extraordinare. Nu se compara cu Grecia sau Spania.

      Raspunde
      • Evident, daca vrei sa mananci ca un purcel toata ziua , sa bei si sa nu faci nimic si sa te intorci acasa cu 5 kg in plus, atunci Turcia este locul tau. Daca vrei un concediu adevarat, cultura culinara, istorie, traditie, atunci uita de all inclusive si ai in Europa destinatii minunate. Dar majoritatea basinosilor figuranti din tara noastra nu stiu altceva decat Turcia, Egipt si Grecia. Limited Edition ….

        Raspunde
        • Nu e chiar asa. cand ai copil mic te duci la all inclusive pentru ca oricum nu prea ai ce vizita cu micutul dupa tine. in plus nu ai problema mancarii iar tatii sunt si ei fericiti ca pot bea cat vor 😉 eu merg de cativa ani la all inclusive in Antalya de fapt la ultra all inclusive si am tot ce imi doresc pentru copil. Si se poate vizita si in Side, Antalya, Alanya etc. sunt locuri incarcate de istorie.

          Raspunde
  2. … si sa stai la umbra, camera sau in apa toata ziua ca ziua sunt peste 40 de grade in Antalya. Foarte misto……

    Raspunde
  3. fiecare cu de ale lui. Eu cu Club Grand Aqua – SIDE ( Antalya) prin Neckermann Reisen

    Raspunde
  4. da la Ghioroc nu e bine? avem palmieri, suntem aproape de casa, stam 100 de ani cu 14000 de euroi!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.