PNL continuă să ÎŞI BATĂ JOC de comuna Cărand. O nouă şedinţă RATATĂ a Consiliului Local

PNL continuă să ÎŞI BATĂ JOC de comuna Cărand. O nouă şedinţă RATATĂ a Consiliului Local

Consilierii liberali de la Cărand continuă să lase comuna fără conducere executivă, după ce au lipsit şi astăzi, în bloc, de la şedinţa Consiliului Local, la fel cum au făcut-o şi în urmă cu o săptămână.

Având în vedere că primarul Pavel Cialma este la un pas să i se constate încetarea mandatului de către Instituţia Prefectului iar viceprimarul Gligor Costuţ şi-a pierdut deja funcţia şi mandatul, şedinţa Consiliului Local trebuia să se finalizeze cu alegerea unui nou viceprimar, care să preia sarcinile executive ale unităţii administrativ teritoriale până la alegerile din iunie.

La fel ca şi data trecută, în şedinţa de astăzi Consiliul Local Cărand trebuia să ia act de încetarea mandatului lui Gligor Costuţ, în forul legislativ local urmând să intre o altă persoană şi, ulterior, să fie ales un alt viceprimar, consilierii liberali Lucian Manea, Pavel Ţolea, Ioan Ţolea şi Ioan Popa au ales să lipsească de la şedinţă, lăsând comuna în aer din punct de vedere administrativ.

De remarcat că secretarul comunei a transmis la Prefectură, referatul de încetare a mandatului primarului Pavel Cialma, ca urmare a faptului că acesta a pierdut, definitiv şi irevocabil, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procesul cu Agenţia Naţională de Integritate. Cialma se află însă în concediu medical, punând în încurcătură Instituţia Prefectului.

Trebuie spus că, din cauza situaţiei absurde de la Cărand, un consilier local de la UNPR şi-a înaintat demisia din funcţie.

De remarcat, că responsabilul de zonă al PNL este deputatul Eusebiu Pistru.

  1. deputatul Pistru le toarna prostii in cap cu palnia iar ei prostii pun botul. o sa vada ei la votare!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.